29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Güncel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Cumhuriyet'in ilanının 97. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

28.10.2020 16:29  Güncelleme: 16:33

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Cumhuriyet'in ilanının 97. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Karaarslan, mesajında Cumhuriyet'in, 7 düvele karşı verilen kurtuluş mücadelesinin gurur tablosu olduğunu belirtti.

Karaarslan, Cumhuriyet'in ilanının, büyük bir atılım, kutlu bir başlangıç ve tarihi bir karar anı olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet'in her şeyden önce inancın, imanın ve yılmaz bir iradenin eseri olduğuna dikkati çeken Karaarslan, şunları kaydetti:

"Türk ve İslam düşmanları, kendilerine yakışanı yapmaya devam ediyorlar. Türkiye'nin güçlü olmasını istemeyen bu Haçlı zihniyeti, her fırsatta milli ve manevi değerlerimize saldırarak, bizleri yıldırmak istemektedir. Avrupa'da iki cihan serveri Peygamberimiz Hazreti Muhammed'e yönelik yürütülen alçaklıkların da nedeni budur. Yüzyıllardır süren Haç ve Hilal'in mücadelesini kazanan sonunda biz olacağız. Unutmayalım ki zafer inananların olacaktır. Bu inanç ve imanla yükselişimize devam edeceğiz."

Tüm saldırılara rağmen Türkiye'nin, hedeflerinden asla taviz vermeyeceğini vurgulayan Karaarslan, "Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine kararlılıkla devam edecektir. Unutulmasın ki Cumhuriyet'in yüzüncü yıl dönümü, Türkiye'nin lider ülke olmasına sahne olacak, bunu da cumhurun ittifak ve iradesi gerçekleştirecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement