''3. Sayfadan Kadın Hikayeleri'' Adlı Tiyatro Keşan'da Sahnelendi - Son Dakika
Güncel

''3. Sayfadan Kadın Hikayeleri'' Adlı Tiyatro Keşan'da Sahnelendi

\'\'3. Sayfadan Kadın Hikayeleri\'\' Adlı Tiyatro Keşan\'da Sahnelendi

'3. Sayfadan Kadın Hikayeleri'' adlı oyunu, 07 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

08.03.2012 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyunu İzlemeye gelenler arasında Keşan Belediye Meclis Üyesi Zeynep Gürel, Sacide Ökten ve Serdar Samet Dinçer ,Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın , CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şengül Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin yer aldığı 200'den fazla kişi izledi.

Düşevi Oyuncuları Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu oyunda Ferda Kaynar, Cem Kaynar, Kadir Arslan, Didem Mavituna rol aldılar. Oyunu Cem Kaynar yönetti.

Şimdiye kadar Kadın sorunlarını ele alan bir çok oyundan farklı bir anlatım tekniği ve kurgusu olan oyun; Töre, Laz Kızı, Ana, Mahur Beste, Mahkum Kadın ve Gerdek adlı 6 bölümde kadının sorunları anlatılmaya çalışıldı. Oyuncu Ferda Kaynar'ın monologlu sahnelerdeki başarısı gözlerden kaçmadı.

Oyunun bitiminde sahneye gelen Keşan Belediye Meclis Üyesi Zeynep Gürel, sanatçılara teşekkür ederek, ''Kadın sorunlarını çok güzel anlatan bir oyun, bunu üzerine söylenecek söz bulmak güç, kadının sorunu eğitim ile ve kadının ekonomik özgürlüğünü eline almasıyla çözülebilecektir.''dedi. Gürel, Keşan Belediyesi adına oyuncuları tek tek tebrik ederek, çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''3. Sayfadan Kadın Hikayeleri'' Adlı Tiyatro Keşan'da Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement