49. Uluslararası Troia Festivali Afiş Yarışması - Son Dakika
Yerel

49. Uluslararası Troia Festivali Afiş Yarışması

Çanakkale'de bu yıl 49'ncusu düzenlenecek Uluslararası Troia Festivali'0nin tanıtımı için afiş yarışması düzenlendi.

03.01.2012 15:00

Çanakkale'de bu yıl 49'ncusu düzenlenecek Uluslararası Troia Festivali'0nin tanıtımı için afiş yarışması düzenlendi.

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen ve "barış" temasını içeren yarışmaya grafikerler meslek kuruluşu üyeleri, grafik tasarım görsel iletişim tasarımı bölümü mezunları ve öğrencileri katılabilecek.

Son teslim tarihi 1 Haziran 2012 olan yarışmaya katılacak eserler, 4 Haziran'da değerlendirilecek ve sonuçlar 6 Haziran'da açıklanacak. Birincilik ödülü 3 bin 500 lira olan yarışmanın ödül töreni 10 Ağustos'ta yapılacak ve yarışmaya katılan tüm eserler 10-13 Ağustos tarihleri arasında sergilenecek.

Yarışmanın jüri üyeleri ise grafik tasarımcısı Ali Akdamar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Seyhan Boztepe ve Yrd. Doç. Dr. Didem Çatal, Grafikerler Meslek Kuruluşu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Erentürk, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Namık Kemal Sarıkavak, Troia-Tübingen Vakfı Başkanı Enver Yılmaz ile Çanakkale Belediyesi Başkan Danışmanı Remzi Yiğit'ten oluşacak.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 49. Uluslararası Troia Festivali Afiş Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement