5 Ay Önce Kaybolan Adamın Cesedini Çoban Buldu - Son Dakika
Asayiş

5 Ay Önce Kaybolan Adamın Cesedini Çoban Buldu

5 ay önce kaybolan adamın cesedini çoban buldu Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 16 Ocak'ta kaybolan adamın cesedi bulunduDENİZLİ - Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaklaşık 5 ay önce kaybolan yaşlı adamın cesedi Dalaman çayı kenarında çoban tarafından bulundu.

03.05.2017 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 ay önce kaybolan adamın cesedini çoban buldu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 16 Ocak'ta kaybolan adamın cesedi bulundu

DENİZLİ - Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaklaşık 5 ay önce kaybolan yaşlı adamın cesedi Dalaman çayı kenarında çoban tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam ilçesi Çakır Mahallesinde, yaşayan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar, 16 Ocak'ta evden çıktıktan sonra eve bir daha dönmemişti. Durumun haber verilmesi üzerine Dalaman çayında aramalar yapılmış ve 74 yaşındaki adamın bulunması için AFAD, Jandarma, İtfaiye ve Muğla'dan deniz polisleri getirilmişti. Günlerce süren aramalar sonundan Acar'dan bir haber alınamamıştı.

Dalaman Çayı kenarında dün koyun otlatan Ahmet Yatkın'ın çoban köpekleri bir yerde toplandı. Durumdan şüphelenen Ahmet Yatkın, köpeklerin toplandığı yere gittiğinde ise bir cesetle karşılaştı.

Ahmet Yatkın'ın durumu haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. yapılan incelemenin ardından cesedin yaklaşık 5 ay önce kaybolan Mehmet Ali Acar'a ait olduğu tespit edildi.

Acar'ın cesedi incelemenin ardından Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

5 Ay Önce Kaybolan Adamın Cesedini Çoban Buldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş 5 Ay Önce Kaybolan Adamın Cesedini Çoban Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement