5'İNCİ KATTAKİ DAİRESİNDE ÇIKAN YANGINDA, ALT KATA SARKARAK KURTULDU - Son Dakika
3. Sayfa

5'İNCİ KATTAKİ DAİRESİNDE ÇIKAN YANGINDA, ALT KATA SARKARAK KURTULDU

Denizli'de bir binanın 5'inci katında yangın meydana geldi. Sigaradan çıktığı öğrenilen yangın kısa sürede tüm daireye yayılırken, o esnada içeride mahsur kalan Ahmet Ferruh Erdurur balkona çıkarak yardım istedi. Alevlerin balkona kadar ulaşmasıyla ölümle burun buruna gelen Erdurur, çareyi balkondan aşağı sarkmakta buldu. Bulunduğu dairenin balkonundan bir alt katın balkonuna atlayan şahıs, yangından kurtulurken o anlar kameralara yansıdı.

23.07.2021 12:25  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Pamukkale ilçesi, Asmalıevler Mahallesi 6653 Sokak'taki bir apartmanın 5'inci katındaki dairede yakılan sigaradan yangın çıktı.

YANAN DAİREDE BİR KİŞİ MAHSUR KALDI

Ahmet Ferruh Erdurur, kısa sürede alevlerin sardığı dairede mahsur kaldı. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

ALEVLER BALKONDA ULAŞTI, CAN HAVLİYLE BALKONDAN SARKTI

Erdurur, balkona çıkarak yardım istedi. Bir süre sonra alevler, balkona kadar ulaştı. Ölümle burun buruna gelen Ahmet Ferruh Erdurur, balkon demirlerine tutunup, alt kat balkonuna sarktı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Vücudunda yanıklar oluşan Erdurur, gelen sağlık ekipleri tarafından sarktığı dairenin balkonundan alınarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü.

5\'İNCİ KATTAKİ DAİRESİNDE ÇIKAN YANGINDA, ALT KATA SARKARAK KURTULDU
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa 5'İNCİ KATTAKİ DAİRESİNDE ÇIKAN YANGINDA, ALT KATA SARKARAK KURTULDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement