5'inci Kattan Düşen Kadın Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

5'inci Kattan Düşen Kadın Ağır Yaralandı

5\'inci Kattan Düşen Kadın Ağır Yaralandı

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, 38 yaşındaki Sevim Bayram, 5'inci kattaki evinin penceresinden, aşağıda park halinde bulunan bir hafif ticari aracın üzerine düştü.

02.01.2012 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, 38 yaşındaki Sevim Bayram, 5'inci kattaki evinin penceresinden, aşağıda park halinde bulunan bir hafif ticari aracın üzerine düştü. Ağır yaralanan Bayram, hastanede tedavi altına alındı.

Olay, bu sabah Orhangazi Caddesi Mercan Sokak'taki bir apartmanın 5'inci katında meydana geldi. İddiaya göre, annesiyle ve babasıyla oturan ve bekar olan Sevim Bayram, evinin penceresinden park halinde duran 16 JDY 47 plakalı hafif ticari aracın üzerine düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla ilk olarak Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bayram, buradaki ilk müdahalesinin ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı ve şuuru kapalı olan Bayram'ın, bir süre önce beyin ameliyatı geçirdiği ve bu ameliyat nedeniyle kısmi görme bozukluğu yaşadığı öğrenildi.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen kadının intihar edip etmediğini araştırıyor.

- Bursa/ Gemlik

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5'inci Kattan Düşen Kadın Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement