50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttı - Son Dakika
Magazin

50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttı

Hercai dizisinin başrol oyuncusu Akın Akınözü, bir dergiye verdiği röportajda yıllar önce şişman olduğunu hatta 120 kilodan 70 kiloya kadar düştüğünü söyleyerek herkesi şaşırttı.

09.09.2019 08:30  Güncelleme: 09:14

ATV ekranlarının büyük bir ilgiliyle izlenen Hercai dizisnin Miran'ı geçtiğimiz günlerde Vogue dergisine röportaj verdi. Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu bir dönem şişman olduğunu hatta 50 kilo verdiğini açıkladı.

50 KİLO VERDİ

Darwin'in "Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan. Değişime en çok adapte olabilendir hayatta kalan" sözünü çok sevdiğini söyleyen Akın Akınözü, "Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim" dedi. Yakışıklı oyuncu vücudundaki bu büyük değişimin tamamen iradeden geçtiğini de sözlerine ekledi.

50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttı
Akın Akınözü'nün yeni hali

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır. 2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiş daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır. Akınözü aynı zamanda, Arkadaşlar İyidir, Payitaht Albüldamid ve Aslan Ailem dizilerinde rol almıştır.

İşte yakışıklı oyuncunun kilolu halleri...

50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttı
50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttı
50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttı
50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü\'nün değişimi herkesi şaşırttı

Son Dakika Magazin 50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Vatandas: Yab arkadas illallah ettik artik bu kürt dizilerinden sacma sapan horozlanmalar mö gibi birbirlerine bakmalar abudik gububidik ya benimsin ya topragin mavallari bu nedir ya komiksiniz komik 58 9 Yanıtla
    0707: Yaprak dökümü ve aşkı memnuda Türk dizisiydi her pisliği barındırıyordu her fırsatta ırkçılıktan vazgeçemiyorsunuz.Beğeniyorsan izleme tv kanalını değiştir. 8 11
  • GAKKOŞ : HAYIRLI İZLEYİCİLERİ OLSUN BENDEN UZAK OLSUN SAÇMA GELİYOR BANA 44 4 Yanıtla
  • ebru: Bu flimin fragmani oynuyunca bagrismayi kafam almiyor nasil seyrediyorlar bu sacmaliklari 34 3 Yanıtla
    Snejder: Sanane dingil 3 20 Sanane : Snejder , bir hanima yorumundan dolayi sözlü siddet uyguluyorsun terbiyeli ol..Millet yorum yaparken senin gibi nerde nasil davranmasini bilmeyenlerden izinmi almasi gerekiyor..? Adam olun insan olun biraz, heryere herseye saldiri neyin kafasini yasiyorsunuz..? Inin artik insanlarada tepeden bakan ,ben daha iyiyim,üstünüm,harikayim ,merdivenin basamaklarindan.. ne sekilde olursa olsun siddete HAYIR ..!! 5 1
  • Hklş: Benim gözler bozulmuş. 120 halini göremedim. 27 1 Yanıtla
  • 66: HABER YALAN NERDE KİLOLU HAĞLİ SAHTEKARLAR 21 1 Yanıtla
  • aslan: hayatımda bu kdr saçma dizi görmemiştim sayelerinde gördük 12 1 Yanıtla
  • sahtekar: 70 kilo olduğu hali gördükte 120 kg hali nerde hep yalan dolan 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement