6 Milyon $'lık Bekar Evi - Son Dakika
Magazin

6 Milyon $'lık Bekar Evi

Genç yaşına rağmen milyon dolarlık servete sahip olan Justin Bieber'ın bakın kazandıklarını nereye yatırıyor.

21.04.2012 06:03  Güncelleme: 09:01

Justin Bieber, henüz 18 yaşında olmasına rağmen 50 milyon dolarlık servetiyle müzik dünyasının en güçlü isimlerinden biri haline geldi.

Kazandıklarını gayrimenkule yatıran Bieber, sonunda sevgilisi Selena Gomez ile rahat yaşayabileceği ve arkadaşlarını ağırlayabileceği bir ev buldu. Los Angeles'ta 6 milyon dolara dubleks bir malikane satın alan Bieber, evini Kaliforniya'nın en ünlü iç mimarlarına dekore ettirdi.

6 odalı evde; havuz, büyük bir sinema salonu, oyun odası, barbekü alanı ve spor salonu da bulunuyor.

YOUTUBE İLE BAŞLAYAN KARİYER

Şuan milyon dolarlık bir servete sahip olan Justin Bieber'ın kariyeri, video paylaşım sitesi Youtube'a koyduğu videoların 2008 yılında Scoot Braun tarafından keşfedilmesiyle başlamıştı.

2007'nin sonlarında, 13 yaşındayken, Bieber bir yerel şarkı yarışması için Ne-Yo'nun "So Sick" şarkısını söyledi ve ikinci geldi. Söz konusu performansını videoya çekerek youtube'a koyan Bieber, siteye farklı videolarını da eklemeye devam etti ve Bieber'ın sitedeki popülerliği arttıkça arttı.

So So Def'in eski pazarlama yöneticisi Scooter Braun, değişik bir şarkıcının videolarını ararken, yanlışıkla Bieber'ın videolarından birine tıkladı. Etkilenen Braun, Bieber'ın gösteri yaptığı tiyatroyu buldu.

Bieber 2008 yılında Island Records'la bir anlaşma imzaladı ve Island Def Jam Group'ta bir seçme ayarlayan R&B şarkı yazarı/şarkıcı Usher'a şarkı söyledi.

Justin Timberlake'in de Justin'le anlaşma yapmaya çalıştığı söylendi, ama o Usher'la kontrat imzalamayı seçti. Bieber ve annesi Atlanta'ya, Usher ve Braun'un da oturdukları yere, kariyerinin temelini atmak için taşındılar. Daha sonra yaptığı çalışmalarıyla Justin Bieber büyük bir üne kavuştu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

6 Milyon $\'lık Bekar Evi
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 6 Milyon $'lık Bekar Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement