61 Yaşındaki Dede Oğluyla Nikah Masasında - Son Dakika
Güncel

61 Yaşındaki Dede Oğluyla Nikah Masasında

Karabağlar Belediyesi, ilçede resmi nikahsız yaşayan ve yeni evlenecek çiftler için 3.kez toplu nikah töreni düzenledi.

14.05.2012 17:08

Karabağlar Belediyesi, ilçede resmi nikahsız yaşayan ve yeni evlenecek çiftler için 3. kez toplu nikah töreni düzenledi. Anneler Günü kapsamında gerçekleştirilen toplu nikah töreninde, 54 çiftin nikahını Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm kıydı. Törende ilginç karelerden biri de 16 torunu olan 61 yaşındaki Necati Çetin ile oğlunun nikahlarının aynı törende kıyılması oldu.

Bahçelievler'deki Uğur Mumcu Parkı'ndaki amfitiyatro alanında düzenlenen törende Başkan Kürüm, kadına yönelik şiddetin son bulması için nikah törenlerinde uyguladığı geleneği tekrarladı. Erkeklerden "eşime şiddet uygulamayacağım" sözünü aldıktan sonra çiftlerin nikahlarını kıydı. Ardından gelinlere evlilik cüzdanlarını vererek, ömür boyu mutluluklar diledi.

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ise çiftlerin nikah şahitliğini yaptı. Başkan Kürüm, Anneler Gününde 54 çifte toplu nikah kıydığını hatırlatarak, "Toplumun çekirdeğini aile oluşturuyor. Çocuklar, hayatı ailelerinde gördükleri tutum ve davranışlarla öğrenmeye başlar. Bu yüzden anne ve babaların yaşamlarıyla çocuklarına doğru örnek olması gerekir. Tüm annelerimizi kutluyorum" dedi.

Aksoy, Ümit, Atakent ve Göztepe Lions kulüplerinin katkılarıyla düzenlenen nikah töreninin ardından Başkan Kürüm, nikahını kıydığı çiftler ve tanıklarıyla birlikte düğün pastasını kesti. Çiftlere çeşitli hediyeler veren Kürüm, mutluluklar diledi. Nikah töreni sonrasında çiftler, Grup Sahra'nın şarkıları eşliğinde dans etti, törende renkli görüntüler oluştu. Nikah öncesi hazırlıklarda çiftlerin saç tasarımı ve makyajları ise Flora Kuaför'ün katkılarıyla gerçekleştirildi.

AİLE BOYU NİKAH

Anneler Günü nedeniyle düzenlenen toplu nikah töreninde ilginç bir olay gerçekleşti. Beş

çocuğu, 16 torunu olan Necati Çetin, 25 yıldır ayrı yaşadığı eşiyle ilk kez nikah masasına otururken, oğlu Satılmış Çetin'in de nikahının kıyılması dikkatlerden kaçmadı. 25 yıl önce birlikteliklerini noktalayan ve bir süre önce tekrar bir araya gelen, 2 oğulları, 3 kızları ve 16 torunları olan 61 yaşındaki Necati Çetin ile 63 yaşındaki Sevim Bozdemir, ilk kez nikahlarının kıyılmasının mutluluğunu yaşadı. Aynı törende ailenin oğlu 13 yıldır resmi nikahsız yaşayan Satılmış Çetin (31) de Elif Demirer (32) ile evlendi. 3. çocuğuna hamile olan Elif Demir, çok mutlu olduğunu belirterek, Başkan Kürüm'e teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 61 Yaşındaki Dede Oğluyla Nikah Masasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement