7 Çocuklu Kadına Devlet Eli Uzandı - Son Dakika
Yerel

7 Çocuklu Kadına Devlet Eli Uzandı

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesinde 2 Yıl Önce Eşini Kaybeden ve 7 Çocuğuyla Yaşam Mücadelesi Veren Fatma Altun'a Kaymakamlık ve Belediye Yardım Yapılacak.

05.03.2011 16:33

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 2 yıl önce eşini kaybeden ve 7 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Fatma Altun'a Kaymakamlık ve Belediye yardım yapılacak.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl ve Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Ceylanlı Mahallesinde 2 yıl önce eşi trafik kazasında vefat eden ve 7 çocuğuyla derme çatma bir evde yaşam mücadelesi veren Fatma Altun'u ziyaret etti.

Ceylanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Şerbetiçen'le birlikte ailenin sıkıntılarını dinleyen Aygöl ve Ayhan, vatandaşların yardımıyla yapımına başlanan ancak bitirilemeyen ev inşaatının tamamlanması için belediye ile gerekli yardımda bulunacaklarını, evin bitirileceğini belirtti.

Muhtar Şerbetiçen de ailenin zor durumda olduğunu aktararak, inşaatın kalıp masraflarını karşılama sözü verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Fatma Altun ise 7 çocuğuyla küçük bir evde zor şartlarda yaşadıklarını belirterek, "Sağolsun vatandaşlar yardım ederek evin inşaatına başladık. Ancak inşaat yarım kaldı. Eşim olmadığı için benim elimden bir şey gelmiyor. Evin tamamlanması için yardım sözü veren Kaymakam, Belediye Başkanı ve muhtara teşekkür ediyorum" dedi.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 7 Çocuklu Kadına Devlet Eli Uzandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement