7'den 70'e Herkes Başiskele Sahili'nde - Son Dakika
Yerel

7'den 70'e Herkes Başiskele Sahili'nde

7\'den 70\'e Herkes Başiskele Sahili\'nde

Başiskele'de hafta içi her akşam düzenlenen iftar yemekleri bir başka güzellikte yaşanıyor.

18.07.2013 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başiskele'de hafta içi her akşam düzenlenen iftar yemekleri bir başka güzellikte yaşanıyor. Ramazan ayının havasına uygun olarak yaşanan gecelere 7'den 70'e herkes katılıyor. Ramazan ayının Başiskele'de bir başka yaşandığına şahit olduklarını belirterek vatandaşlar, ev sahipliği yapan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a teşekkür ediyor. Başiskele Belediyesi'nin etkinlikleri kapalı alanlar yerine açık alanlarda yapmasıyla birçok kişi programları izleme fırsatını yakalıyor.

Ramazan Ayının güzelliklerini paylaşmak için Başiskele Belediyesi'nin Başiskele Sahili'nde düzenlediği iftar ve Ramazan gecelerinde vatandaşlar huzur dolu saatler geçiriyor. Gönüllerin huzur, kalplerin iyilikle dolduğu bu gecelerde sahne alan konuk sanatçılar sohbetleri, ezgileri ve tasavvuf müzikleriyle gönülleri mest ediyor. Her akşam verilen iftar yemeklerine Başiskele'de faaliyet gösteren bir firma sponsor oluyor.

Başiskele Petrol Ürünleri İnş. Nak. Gıda Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. katkılarıyla 16 temmuz gecesi verilen iftar yemeğine yaklaşık 1.500 kişi katıldı. İftar yemeği sonrası sahne alan Gözyaşı Geceleri grubu Haşim Akten öncülüğünde Mevlana'nın hayata bakışını sema gösterileri ve çeşitli sahne performanslarıyla anlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7'den 70'e Herkes Başiskele Sahili'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement