8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Kültür Sanat

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında program düzenlendi.

08.03.2017 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında program düzenlendi.

Sevgili Bodrum Platformu kurucusu Nevra Nergiz yönetiminde, Marina'da bir salonda gerçekleşen söyleşide, ilçede masal ve oyunculuk atölyesi kuran tiyatro oyuncusu Esra Akkaya ile farklı iş kollarından Aycan Yeniley, Dilek Sefa, Pelin Dumanlı, Duygu Deniz Yürüt yer aldı.

Girişimde bulunmak isteyenlere, inandıkları, hayalini kurdukları iş konusunda umutlarını kaybetmemeleri ancak doğru şekilde araştırma yapmaları gerektiği vurgulandı.

Söyleşiyi yöneten Nevra Nergiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınlar gününün öne çıkan iki kavramı olarak emek ve mücadele üzeride durduklarını söyledi.

Nergiz, "Bodrum'a değer katan, emek veren, mücadele eden 5 kadını burada buluşturduk." dedi.

Oyuncu Esra Akkaya ise, sahnede ve ekranda olmanın başka bir duygu olduğunu ancak Bodrum'daki girişimin gerçekleştirdiği anıyı hiç unutmadığını belirtti.

Akkaya, "Her gün yeni bir sürpriz oluyor. Yeni katılan kişilerden yeni bilgiler geliyor. Her gün yeni bir şeyle karşılaşmak beni heyecanlandırıyor." diye konuştu.

Kadınlar olarak birbirlerine destek olduklarını ifade eden Akkaya, "Evren de bizi destekliyor. Hayallerinizi kurun, büyütün ve vazgeçmeyin. Çünkü onları gerçekleştirmek için çok imkan var. Aslında zorluklar, engeller, bunlardan bahseden ve 'Yapma' diyen bir sürü insan olacak. Hayallerinizin peşinden gidin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement