94 yaşındaki kadını, çocukları sokağa attı - Son Dakika
3.Sayfa

94 yaşındaki kadını, çocukları sokağa attı

94 yaşındaki kadın çocukları tarafından sokağa atıldı. Yaşlı kadına belediye ekipleri sahip çıktı. Belediye kadını otele yerleştirirken, ailesine ulaşmak için çalışma başlattı.

23.10.2019 02:58  Güncelleme: 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde çocukları tarafından sokağa atıldığı iddia edilen 94 yaşındaki kadına belediye ekipleri sahip çıktı. Yaşlı kadın otele yerleştirilerek ailesine ulaşmak için çalışma başlatıldı.

Olay, Turgutlu ilçesi Acarlar Mahallesi Yıldız Sokak'ta meydana geldi. Çocukları tarafından istenmediği ve sokağa atıldığı iddia edilen 94 yaşındaki Ayşe Bayram isimli kadının durumundan Belediye ekiplerinin haberi oldu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın talimatıyla Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu sokakta bir sandalye üzerinde oturan yaşlı kadın ile ilgilendi.

94 yaşındaki kadını, çocukları sokağa attı

"ÇOCUKLARI EVDE İSTEMEDİ"

Ayşe Bayram'ın komşuları ise yaşlı kadının çocukları tarafından istenmediğini ve bu nedenle sokakta kaldığını iddia etti. Geçici olarak bir otele yerleştirilen yaşlı kadının ailesine ulaşmak çalışma başlatıldı.

94 yaşındaki kadını, çocukları sokağa attı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 94 yaşındaki kadını, çocukları sokağa attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (82)

  • Hasan: Anne atilir mi.ben annem icin esimi bosadim.babasinin evine yolladim.beni doguran buyuten bir insani dunku kadina mi degisecem.yok oyle. 85 22 Yanıtla
  • Merhaba : Anasına sahip çıkmayan pisliklerden vatana millete fayda gelmez vatan hainleriyle eşdeğerdedir benim gözümde 37 2 Yanıtla
  • Mehmet Şimşek: Cennet Annelerin ayakları altında unutmayın ..hepimiz yaşlanacağız 22 1 Yanıtla
  • Bilgili: Kim bilir neler çektirdi çocuklarına. Gelinemi eziyet etti yoksa. 5 17 Yanıtla
    ..: boş konuşma 4 0 ,.,..: yaa ne kadar beyinsizsin şablon kafa 0 0
  • Kral: Pis türkler 2 20 Yanıtla
    KRAL A BİNEN KOVBOY....: KRAL TÜRK LER ACITTIMI VAAHH VAHHH..YAPAR TOSUNM YAPAR ELEGE ÇEVİRMİSLER SENI BELLİ.... 10 2 Aslan: Biz Türküz sen kimin tohumusun 3 0 ,.,..: provokator provakator cevap vermeyin 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement