A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti! - Son Dakika
Spor

A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti!

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 7. maçında A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 90. dakikada Cenk Tosun'un golüyle 1-0 mağlup etti.

11.10.2019 20:22  Güncelleme: 10:11

A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 7 maçında Ülker Stadı'nda Arnavutluk'u konuk etti. Ay-Yıldızlılarımız, Arnavutları 90. dakikada Cenk Tosun'un attığı golle 1-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Türkiye, 14 Ekim Pazartesi günü Fransa ile karşılaşacak.

A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti!

ŞENOL GÜNEŞ'TEN 4 DEĞİŞİKLİK

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü son oynanan ve deplasmanda 4-0 kazanılan Moldova maçı kadrosundan 4 futbolcuyu değiştirdi. Güneş, ameliyat olan Dorukhan Toköz'ün dışında İrfan Can Kahveci, Kenan Karaman ve Deniz Türüç'e 11'de şans vermedi. Bu futbolcuların yerine Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz'ı görevlendirdi.

A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti!

A MİLLİ TAKIM 5 YIL SONRA KADIKÖY'DE

Ay-yıldızlı ekip, Arnavutluk mücadelesiyle yaklaşık 5 yıl sonra Ülker Stadı'nda bir karşılaşmaya çıktı. Milli takım, Kadıköy'de son olarak 12 Kasım 2014'te Brezilya mücadelesini oynamıştı. A Milli Takım, özel maçta Brezilya'ya 4-0 mağlup olmuştu.

A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti!
A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti!
A Milli Takımımız, Arnavutluk\'u 1-0 mağlup etti!

Son Dakika Spor A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Haydi Aslanlar: Zafer Mehmetciklere gitsin. 57 3 Yanıtla
    Mehmetçik: İnşallah 37 1
  • selefi: her laık kafirdir 9 43 Yanıtla
    Mustafa: Müslüman kişiye kafir diyen münafık'tır 31 0 Cem can: Sen kimsin lan. Daha dinden haberin yok. Zerre kadar imani olana kafir dediğin için bunun hesabını öbür dünyada vereceksin. Acıyorum sana... 19 0 Vatandasın sesi: Sen yobazın önde gidenisin ,içi fesat münafık selefi.rum ermeni arap karışımı seni. 0 0
  • scaar: Allah devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun 15 1 Yanıtla
  • Tr80: Senol artık sana saygım kalmadı cenk ne yapmış söylesene takımı bile yok cenk oynamayı unuttu sen hala cenke ısrar ediyorsan akıl yok akıll.. 4 9 Yanıtla
    BJK: Gol attı 0 0
  • Gs : Emre,ozan ,hakan verem olmaya hazır olun. 10 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement