Aa Fotoğraflarıyla 81 Ilde "15 Temmuz" Sergisi - Son Dakika
Güncel

Aa Fotoğraflarıyla 81 Ilde "15 Temmuz" Sergisi

- Fotoğraf Sergisinden detaylar.

12.07.2017 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Fotoğraf Sergisinden detaylar.

Eceabat Kaymakamı Turan Yılmaz'ın konuşmaları.

Kenan Efe bebekten detaylar

Annesi Buse Göçeri ile röportaj.

15 Temmuzda meydana inen 53 yaşındaki Fatma Kirezci ile röportaj. Çanakkale'nin Eceabat ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda kaymakamlığın katkılarıyla açılan sergide ise FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi esnasında Ankara ve İstanbul'da çekilen fotoğraflar yer aldı.

Sergi açılışına, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Yıldırmaz, İlçe Emniyet Amiri Selçuk Bayram ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Sergide, 15 Temmuz gecesi güvenlik gerekçesiyle feribotların çalışmaması üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığına ait bot ile Çanakkale'ye doğuma yetiştirilen Buse Göçeri'nin 16 Temmuz sabahında dünyaya gelen bebeği Kenan Efe de büyük ilgi gördü.

Annesi Buse ve dedesi Kenan Göçeri ile sergi alanına gelen ve henüz 10 günlükken haberlere konu olan bebeği Kaymakam Yılmaz, kucağına alarak sevdi.

"Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" il ve ilçelerde 31 Ağustos'a kadar açık kalacak. Bursa Büyükşehir, Osmangazi ve Orhaneli belediyeleri de 15 Temmuz'da sergi açılışları yapacak.

Aa Fotoğraflarıyla 81 Ilde "15 Temmuz" Sergisi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa Fotoğraflarıyla 81 Ilde '15 Temmuz' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement