Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

21.12.2017 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA muhabirlerinin çektiği fotoğrafları inceleyen ve Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar'dan bilgi alan Yılmaz, haber kategorisinde Diaa Al Din'in " Suriye'de ateşkes ihlalleri", Elif Öztürk'ün "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü", Elif Özge Kızıl'ın "Arakanlı anneler" ve Wisam Hashlomoun'un "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk" konulu fotoğraflarını seçti.

Yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Parçalı ay tutulması" ile "Koyunların yolculuğu" adlı iki fotoğrafı ve Arif Hüdaverdi Yaman'ın " Somali'de Çocukların Oyunu" adlı fotoğraflarına oy veren Yılmaz, spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un " Türkiye'nin sevinci" ve Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk gösterisi" fotoğraflarını oyladı.

Vali Yılmaz, fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu dile getirerek Anadolu Ajansını böyle güzel bir çalışmaya imza attığı için tebrik etti.

Fotoğrafların her birinin ayrı hikayesi bulunduğunu ifade eden Yılmaz, "Fotoğrafları güzel yapan sadece o kareye yansıyanlar değil, aynı zamanda verdikleri mesajlardır. Yarışmada yer alan 68 seçkin fotoğraf da olayları yansıtırken verdikleri bu mesajlarla ayrı bir anlam kazanıyor. Gerçekten hepsi duygulara tercüman olmuş fotoğraflar." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement