Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Aa\'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

YALOVA (AA) - Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

20.12.2016 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YALOVA (AA) - Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Karabulut, haber kategorisinde Munir Zakiroğlu'nun "Vatandaşların darbe girişimi protestoları", yaşam kategorisinde Sinan Gül'ün "Süper Ay", spor kategorisinde ise Berk Özkan'ın "Hakeme kırmızı kart" adlı fotoğrafları beğendi.

Kaymakam Karabulut oylamadan sonra yaptığı açıklamada, 3 kategoride gördüğü fotoğrafların seçiminde zorluk yaşadığını ve bütün fotoğraf karelerinin büyük bir ustalık ve titizlikle çekildiğini belirtti.

Fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel olduğunu belirten Karabulut, "Her fotoğrafın farklı anlamları ve hikayeleri var. Seçim yapabilmek hayli güç oldu. Bu fotoğrafları çeken foto muhabirlerini tebrik ediyorum." dedi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da haber kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Recep Tayyip Erdoğan", yaşam kategorisinde Sergen Sezgin'in "Bursa'da Ramazan", spor kategorisinde ise Salih Zeki Fazlıoğlu'nun " Eren Derdiyok'un golü" adlı fotoğraflarına oy verdi.

Silpagar, bu kadar güzel fotoğraflar arasında seçim yapmakta güçlük çektiğini belirterek, "Oylama sonunda hak eden kazansın. Çok güzel fotoğraflar var. Hangisini seçeceğim konusunda kararsız kaldım. Bu vesileyle inşallah, 2017 yılımız hem ülkemiz için hem milletimiz için hem insanlık alemi için hayırlara vesile olur." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement