ABD polisi maske takmayı reddeden kadına elektroşok uyguladı - Son Dakika
Dünya

ABD polisi maske takmayı reddeden kadına elektroşok uyguladı

ABD'de maske takmayı reddeden kadın, polisin hezimetine uğradı. Oğlunun maçını izlemek üzere okulun futbol sahasına giden kadını tribünden çıkarmak isteyen ABD polisi, kadının direnmesi üzerine elektroşok cihazını kullandı. Elektroşokun etkisiyle iki büklüm olan kadının zorla tribünden çıkarılma anları kameralara yansıdı.

26.09.2020 12:36  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de oğlunun maçını izlemek üzere okulun futbol sahasına giden Alecia Kitts, maske takmayı ve tribünden ayrılmayı reddedince gözaltına alınmak istendi. Polise direnen Kitts, elektroşok tabancası ile etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

DİRENEN KADINA ELEKTROŞOK

Olay, ABD'nin Ohio eyaletindeki Logan ilçesinde meydana geldi. Oğlunun maçını izlemek üzere Logan-Hocking Okulu'nun futbol sahasına giden Alecia Kitts, maske takmadığı için tribünden çıkarılmak istendi. Maske takmayı ve bulunduğu yeri terk etmeyi reddeden Kitts, polis tarafından gözaltına alınmak istendi. Polise direnen kadın, elektroşok tabancası ile etkisiz hale getirildi.

POLİSİN MÜDAHALESİ SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine tepki büyüdü. Sosyal medya kullanıcıları, "Bir maske için kadına elektroşok uyguladılar" yorumunu yaptı. Ohio'da Temmuz ayında yürürlüğe giren yasaya göre, kapalı ve açık alanlarda maske takma zorunluluğu var.

ABD polisi maske takmayı reddeden kadına elektroşok uyguladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya ABD polisi maske takmayı reddeden kadına elektroşok uyguladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Beni Yorma: ADALET Bu Olsa Gerek.Beyazların Siyahilere Elektirik Verdigi Olaylardan Sonra Siyahi Emniyet Polisinin Elektirigi Bir Beyaza Vermesi Adalet.Anlasinlar Aci Cekmek Cektirmenin Rengi Dili Dini Irkı Olmadigini... 13 0 Yanıtla
  • IM: İŞTE BU AYNISINI TÜRKIYEDEDE YAPACAKSIN.CIKMIS KENDISINI PROFÖSOR DIYE TANITAN BIRI MADKE TAKMAYA GEREK YOK DIYOR.SEN O PROFÖSÖR LÜK UNVANINI BAKKALDANMI ALDIN KADESIM.ADAM MASKE TAKMAZSA ONDA KORONA VARSA ÖKSURDUGUNDE SANA BULASMIYACAKMI.SACMA SAPAN FIKIRLER. 8 0 Yanıtla

Advertisement