ABD'de 2 Kişinin Öldüğü Bombalamaların Şüphelisi Öldürüldü - Son Dakika
Dünya

ABD'de 2 Kişinin Öldüğü Bombalamaların Şüphelisi Öldürüldü

ABD'nin Teksas eyaletinde son üç hafta içinde meydana gelen 5 ayrı bombalı saldırının şüphelisinin, büyük bir polis operasyonunda öldürüldüğü bildirildi.

21.03.2018 12:12  Güncelleme: 12:27

Amerikan medyası, Teksas eyaletinde 5 farklı patlama yaşandıktan sonra çalışmalarını yoğunlaştıran polisin, bir şüpheliyi öldürdüğünü duyurdu. Şüphelinin Austin kentinin kuzeyindeki bir otoyolda son bombasını patlattıktan sonra öldürüldüğü bildirildi.

IRKÇI SALDIRI ÜZERİNDE DURULMUŞTU

Son üç haftada Austin şehrinde 4, San Antonio şehrinde de bir patlama yaşanmış, saldırılarda 2 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi yaralanmıştı. Austin'deki patlamaların, Afrika kökenli ABD vatandaşlarının hedef alınması nedeniyle ırkçı saldırılar olabileceği üzerinde durulduğu ifade edilmişti.

Yetkililer, Amerikan medyasında "seri bombacı" olarak nitelendirilen kişi veya kişileri ihbar edenlere 115 bin dolar para ödülü verileceğini duyurmuştu.

ABD\'de 2 Kişinin Öldüğü Bombalamaların Şüphelisi Öldürüldü
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya ABD'de 2 Kişinin Öldüğü Bombalamaların Şüphelisi Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Batefimbo: Sen gecmisindeki festen kurtulmaya çalışırken adamlar yillar onceki kovboy gelenegini sapkasiyla günümüzde yasatsin 1 9 Yanıtla
    Türk: Senin geçmişin fes ile mi başladı cahil. 0 0
  • Batefimboya cevap verenler: Sizlerin kafasi bukadar calisiyor iste...adam gelenek surdurulmesinden bahsetmis...ama siz olayi yine baska yerlere tasimissiniz...fes burda bir örnek olarak gosterilmis...bir obje..olaya bu acidan bakarsaniz belki anlarsınız ne demek istediğini.. adamlar geçmişlerine saygililar ve sahipler olayin ana fikri bu...ama siz yine siyasi boyutta olmalisiniz 0 0 Yanıtla

Advertisement