ABD Dışişleri Bakanı Rıce'ın Avrupadan Sorumlu Yardımcısı Kosova'ya Geliyor - Son Dakika
Dünya

ABD Dışişleri Bakanı Rıce'ın Avrupadan Sorumlu Yardımcısı Kosova'ya Geliyor

ABD Dışişleri Bakanı Rice'ın Avrupa ve Avrasya'dan Sorumlu Yardımcısı Daniel Fried, Bir Dizi Temasta Bulunmak Üzere 6-7 Mart 2007 Tarihlerinde Kosova'yı Ziyaret Edecek.

05.03.2007 22:20

ABD Dışişleri Bakanı Rice'ın Avrupa ve Avrasya'dan sorumlu yardımcısı Daniel Fried, bir dizi temasta bulunmak üzere 6-7 Mart 2007 tarihlerinde Kosova'yı ziyaret edecek.

Başta Kosova Müzakere Heyeti olmak üzere, Kosova'nın üst düzey yetkilileri ile ayrı ayrı temaslarda bulunacak olan ABD'li konuk Fried'in, Kosova'nın kuzeyindeki Sırplar'ın çoğunlukta olduğu belediye başkanlarıyla da biraraya gelmesi bekleniyor. Fried'in temaslarının odak noktasında, Kosova'nın nihai statüsü ile ilgili son gelişmelerin olması bekleniyor. ABD'li diplomatın, uluslararası başmüzakereci Martti Ahtisaari'nin Kosova'nın statü çözüm planının desteklenmesi gerektiği yönünde mesajlarda bulunması bekleniyor.

ABD Dışişleri Bakanı'nın Avrupa ve Avrasya'dan sorumlu yardımcısı Daniel Fried, Kosova'yı en son geçen yılın Eylül ayı sonlarında ziyaret etmişti.

(EK-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya ABD Dışişleri Bakanı Rıce'ın Avrupadan Sorumlu Yardımcısı Kosova'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement