Access Bars ile zihinsel temizlik mümkün - Son Dakika
Güncel

Access Bars ile zihinsel temizlik mümkün

Gary Douglas ve "Kendin Ol Dünyayı Değiştir" isimli kitabıyla dünya çapında bir üne sahip olan Dr. Dain Heer tarafından Amerika'da geliştirilen Access Consciousness (Bilinçlilik Sistemi), tüm dünyada binlerce insanın kişisel gelişiminde çığır açıyor.

14.06.2017 15:55  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyada 25 yılı aşkın süredir kötü alışkanlıklar, olumsuz düşünceler, nedeni bir türlü bulunamayan bedensel rahatsızlıklar, korku ve anksiyete gibi sorunların giderilmesinde mucizevi sonuçlar yaratan Access Bars, sınav stresi ve kilo kontrolü gibi konularla mücadelede de umut vaat ediyor.

Sistemin en yaygın kullanılan yöntemi ise Access Bars uygulaması. Access Bars, 173 ülkede, üç binden fazla eğitimli kolaylaştırıcı (facilitator) uzman aracılığıyla uygulanıyor ve kötü alışkanlıklarla savaşmaktan, kalıplaşmış davranışları değiştirmeye, olumsuz düşüncelerden kurtulmaktan, sınav stresiyle baş etmeye kadar pek çok konuda insanlara yardımcı oluyor.

Dünyada 25 yılı aşkın süredir uygulanan Access Bars, Türkiye'de de uygulayıcı ve yararlanıcıların artmasıyla birlikte son yıllarda gittikçe yaygınlaşıyor. Kafa bölgesindeki enerji noktalarına dokunularak uygulanan ve ortalama bir saat süren Access Bars seansları, ilk uygulamadan itibaren zihin ve beden üstünde rahatlatıcı bir etki oluşturarak, kişinin algı ve davranışları üzerinde olumlu yönde değişiklik sağlıyor.

"Access Bars insanın içindeki potansiyeli ortaya çıkarmanın etkili yollarından biri"

Türkiye'deki Access Bars uygulayıcılarından biri olan Serpil Çakar, yöntemle ilgili şu bilgileri verdi; "Baş bölgemizde sağlık, kontrol, yaratıcılık, para, cinsellik, huzur ve dinginlik gibi 32 farklı konuyla ilgili enerji noktaları bulunuyor. Yaşamımız boyunca bu konular hakkında edindiğiniz bilgiler, fikirler, inançlar ve korkular beynimizdeki enerji noktalarında depolanıyor. Yaşam boyunca edinilen bazı olumsuz tecrübeler ve deneyimler zaman zaman insanları gerçeklerden uzaklaştırıp, kişinin kalıpları haline gelebiliyor. Kişinin potansiyeline ulaşmasına engel olan bu blokajlar nedeniyle, insanlar belli konularda sürekli aynı döngüleri yaşayarak bir açmaza girdiklerini gözlemliyorlar. Access Bars yöntemi bu blokajları açarak insanların düşünme biçimini olumlu yönde etkiliyor, potansiyellerine ve hayallerine ulaşma yolunda kendi önlerine koydukları engelleri yıkmalarını kolaylaştırıyor."
Serpil Çakar, Access Bars'ın destekleyici bir terapi metodu olduğunun altını çizerek, kendi içindeki potansiyeli ortaya çıkarmak isteyen her yaştan insanın bu yöntemden yararlanabileceğini belirtiyor ve ekliyor: "Eğer kararsızlık yaşıyorsanız, hayat monoton geliyorsa, baskılamak durumunda kaldığınız öfke, suçluluk, ümitsizlik, kıskançlık ve karamsarlık gibi duygularla kendinizi sıkışmış hissediyorsanız mutlaka bu çalışmaya katılmanızı öneriyorum. Yaptığım çalışmalarda bu duyguların çoğunlukla başkalarından devralındığını gözlemliyorum. Hayatınızda değişim istiyorsanız, önce kendinizden başlamalısınız. Sorunun kökenine inip zihni rahatlatarak ve oradaki enerjetik yükü temizleyerek, tıpkı bilgisayardaki virüslerden kurtulmuş gibi, daha neşeli, daha hafif ve daha hızlı olabilirsiniz."

Serpil Çakar Access Bars uygulamalarını, Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde faaliyet gösteren ve masaj, wellness, anti-aging, arınma terapileri, Reiki ve Yoga gibi hizmetleriyle tanınan Ayaküstü Masaj & Terapi Merkezi'nde gerçekleştiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Access Bars ile zihinsel temizlik mümkün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement