Kuyumcudan altın kolye çalarken yakalanan şahıs donanmada görevli uzman çavuş çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Kuyumcudan altın kolye çalarken yakalanan şahıs donanmada görevli uzman çavuş çıktı

Tayland'da bir kuyumcudan altın kolye çalmaya çalışırken yakayı ele veren şahsın Tayland Askeri Donanmasında görevli bir uzman çavuş olduğu öğrenildi. İfadesi alınan acemiz hırsız suçunu kabul ederken, kumar borçları nedeniyle nakit paraya ihtiyacı olduğu için hırsızlık yaptığını ileri sürdü.

30.01.2023 12:13  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tayland'ın Nonthaburi eyaletinde bir alışveriş merkezinde yaşanan olayda, bir kuyumcuya gelerek altın kolye bakmaya başlayan adam ani bir hamleyle kolyeyi alarak kaçmaya çalıştı.

POLİS MEMURU TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Kuyumcu satıcısının son anda kolyeyi tutmasıyla sendeleyen adam önce tepetaklak arkaya düştü. Sonra sendeleyerek ayağa kalkan ve kaçmaya başlayan acemi hırsız, henüz alışveriş merkezinden çıkamadan olay anında alışveriş merkezinde bulunan bir polis memuru tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi.

HIRSIZ RÜTBELİ ASKER ÇIKTI

Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan 40 yaşındaki Suphan Insawang isimli adamın, Tayland Havacılık Kuvvetlerinde görevli bir uzman çavuş olduğu öğrenildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İlk ifadesinde suçunu kabul eden Insawang, kumar borçları sebebiyle nakit paraya ihtiyacı olduğu ve bu sebeple hırsızlık girişiminde bulunduğunu belirtti.

Kuyumcudan altın kolye çalarken yakalanan şahıs donanmada görevli uzman çavuş çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kuyumcudan altın kolye çalarken yakalanan şahıs donanmada görevli uzman çavuş çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement