Adalet Yürüyüşü"Nde Kalp Spazmı Geçiren CHP Milletvekili Helikopterle İstanbul'a Getirildi - Son Dakika
Güncel

Adalet Yürüyüşü"Nde Kalp Spazmı Geçiren CHP Milletvekili Helikopterle İstanbul'a Getirildi

Adalet Yürüyüşü"Nde Kalp Spazmı Geçiren CHP Milletvekili Helikopterle İstanbul\'a Getirildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 16 gün önce başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne katılan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, bu sabah kalp spazmı geçirdi.

30.06.2017 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 16 gün önce başlattığı  'Adalet Yürüyüşü'ne katılan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, bu sabah kalp spazmı geçirdi. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan  Hüseyin Yıldız'a anjiyo yapıldı. Ana damarında tıkanma olduğu tespit edilen Hüseyin Yıldız'a, by- pass ameliyatı veya stent takılması yönünde karar alındı. Hüseyin Yıldız ve ailesi müdahalenin İstanbul'da yapılmasını istedi. Bunun üzerine Hüseyin Yıldız, Adapazarı Atatürk Stadyumu'na inen ambulans helikopterle İstanbul'a getirildi. Sedyeyle helikopterden indirilen Yıldız, "İnşallah iyi olacağım. En kısa sürede yürüyüşe devam edeceğim" dedi. Hüseyin Yıldız, daha sonra ambulansa alınarak Ataşehir'deki özel hastaneye götürüldü.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adalet Yürüyüşü'Nde Kalp Spazmı Geçiren CHP Milletvekili Helikopterle İstanbul'a Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement