Adana Baro Başkanı Küçük Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Adana Baro Başkanı Küçük Açıklaması

Adana Baro Başkanı Veli Küçük, görev süresi içinde hizmete odaklanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

07.11.2017 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Baro Başkanı Veli Küçük, görev süresi içinde hizmete odaklanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Küçük, Adana Adliye binasındaki Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Adana Barosuna kayıtlı 2 bin 385 avukat, 373 stajyer avukat ve 24 personelle büyük bir aile olduklarını belirtti.

Bu yıl 205 ruhsat verdiklerini, 28 komisyon ve 2 meclis kurduklarını ifade eden Küçük, yıl boyunca 150 basın açıklaması, 65 etkinlik yaptıklarını kaydetti.

Adli yardım kapsamını da genişlettiklerini ifade eden Küçük, "Boşanma, nafaka, velayet, nüfus davalarının yanı sıra sigortalılığın tespiti, işe iade davaları, idari yargı ve AİHM davaları da kapsama alınmıştır." dedi.

Türkiye genelinde çok sayıda davayı da baro olarak takip ettiklerine dikkat çeken Küçük, hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Küçük, şöyle konuştu:

"Hizmete odaklanmaktan başka hiçbir şey düşünmedik. Bugün bir başarı varsa Adana Barosu yönetimi, komisyonu, kurulları, baro personelinin başarısıdır. Bireylere dayalı başarı olmaz. Kişilere dayalı kurumlar olmaz. Kurumsal yapının ön gördüğü neyse biz onu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Çok iyi hizmet üretiyoruz. Hep birlikte, el ele vererek daha iyilerini yapacağız."

Toplantıda Adana Barosunun yıl içinde yaptığı hizmetler slaytla sunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana Baro Başkanı Küçük Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement