Adana Botaş'tan 'Şimşekler Grubu'na Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Adana Botaş'tan 'Şimşekler Grubu'na Teşekkür

Adana Botaş\'tan \'Şimşekler Grubu\'na Teşekkür

Kadınlar Eurocup’ta İsveç temsilcisi Norrköping Dolphins’i iki karşılaşmada da yenen Adana Botaş’da çeyrek final coşkusu yaşanıyor.

24.01.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Eurocup'ta İsveç temsilcisi Norrköping Dolphins'i iki karşılaşmada da yenen Adana Botaş'da çeyrek final coşkusu yaşanıyor.

Deplasmandan oynadığı ilk maçı 55-53, evinde dün oynadığı karşılaşmayı ise 60-54 kazanan Adana Botaş'ın Genel Menajeri Abdullah Kutlu, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Teknik heyeti ve oyuncuları kutlayan Abdullah Kutlu, "Geçmişte büyük başarılara imza atmış olan takımımız, bu yılda iyi sonuçlar alarak Adanalıları sevindiriyor" dedi. Kutlu, maça gelerek Adana Botaş'ı destekleyen Adana Demirspor'un 'Şimşekler Grubu'nu da unutmayarak, "Şimşekler Grubuna teşekkür etmek istiyorum. Önemli Norrköping Dolphins maçında bizleri yalnız bırakmayarak aldığımız galibiyette büyük rol oynadılar. Maç boyunca bir an olsun susmayarak müthiş destek verdiler. Mavi Lacivertli taraftarlara bir kez daha teşekkür ederim" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Botaş'tan 'Şimşekler Grubu'na Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement