Adana Cinayet Zanlısı Muhtar ve Kardeşi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Adana Cinayet Zanlısı Muhtar ve Kardeşi Adliyeye Sevk Edildi

Cinayet zanlısı muhtar ve kardeşi adliyeye sevk edildiADANA'da yasak aşk yaşadığı kadının kayınbiraderi 23 yaşındaki Murat Aygün'ü öldürdüğü öne sürülen muhtar 41 yaşındaki Metin Gündüz ile kardeşi 22 yaşındaki Nezir Gündüz, adliyeye sevk edildi.

02.04.2017 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cinayet zanlısı muhtar ve kardeşi adliyeye sevk edildi

ADANA'da yasak aşk yaşadığı kadının kayınbiraderi 23 yaşındaki Murat Aygün'ü öldürdüğü öne sürülen muhtar 41 yaşındaki Metin Gündüz ile kardeşi 22 yaşındaki Nezir Gündüz, adliyeye sevk edildi.

Olay, geçtiğimiz cuma gecesi merkez Seyhan İlçesi Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kardeşi Nezir ile evine giden mahalle muhtarı Metin Gündüz'ün yolunu Murat ve Şehmuz Aygün kardeşler kesti. İddiaya göre Aygün kardeşler, Gündüz kardeşlere sopalarla saldırdı. Bunun üzerine Metin Gündüz, ruhsatlı tabancasını çıkarıp ateş etti. Karnına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Murat Aygün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Metin ile Nezir Gündüz gözaltına alındı. Murat Aygün'ün öldürülmesine öfkelenen bir grup, Metin Gündüz'ün ailesinin terk ettiği evin kapısını kırarak eşyaları ateşe verdi. İtfaiye tarafından yangın söndürülürken, Murat Aygün'ün cenazesinin mahalleye getirildiği sırada Metin Gündüz'ün evi tekrar yakılmaya çalışıldı.

EŞİMLE İLİŞKİSİ VARDI

Olay sırasında Murat Aygün'ün yanında bulunan ağabeyi Şehmuz Aygün poliste verdiği ifadesinde muhtar Metin Gündüz'ün ayrılma aşamasında olduğu karısı ile ilişkisi olduğunu öne sürerek, "Bir süre önce eşimin muhtarla ilişkisi olduğunu öğrendim. Bu nedenle yolda giderken kardeşimle önlerini kesip hesap sormak istedim. Bir anda Metin Gündüz silahını çıkarıp ateş etti" dedi.

KARDEŞİM VURDU

Yasak aşk iddialarını yalanlayan Metin Gündüz ise, kendilerine saldıranları tanımadığını öne sürerek polise verdiği ifadesinde şunları söyledi:

"Benim kimseyle ilişkim yok, yasak aşk falanda yaşamıyorum. Bana niye saldırdıklarını anlamadım. Bir anda yolda giderken sopalarla saldırdılar. Kardeşim de benim tabancamla onlara ateş etti. Ben vurmadım, kardeşim vurdu. Nezir Gündüz ise ağabeyinin ifadesini doğrulayarak kendisinin ateş ettiğini söyledi. Gündüz kardeşler, sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.

Adana Cinayet Zanlısı Muhtar ve Kardeşi Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Cinayet Zanlısı Muhtar ve Kardeşi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement