Adana'da Barda Silahlı Kavga: 1 Kadın Öldü, 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika
3. Sayfa

Adana'da Barda Silahlı Kavga: 1 Kadın Öldü, 5 Kişi Yaralandı

Adana'da barda silahlı kavga: 1 kadın öldü, 5 kişi yaralandı Adana'da bir barda müşteri ile bar çalışanları arasında çıkan silahlı kavgada, 24 yaşındaki Elif Çil hayatını kaybettiADANA - Adana'da bir barda müşteri ve bar çalışanları arasında çıkan silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada 1 kadın...

21.07.2017 04:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da barda silahlı kavga: 1 kadın öldü, 5 kişi yaralandı

Adana'da bir barda müşteri ile bar çalışanları arasında çıkan silahlı kavgada, 24 yaşındaki Elif Çil hayatını kaybetti

ADANA - Adana'da bir barda müşteri ve bar çalışanları arasında çıkan silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada 1 kadın hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

Olay, Seyhan İlçesi Mithapaşa Mahallesi Mücahitler Caddesinde bulunan bir barda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, barda müşteri olan, Muhammet Çil (43), Elif Çil (24), Ahmet Çil ve bar çalışanları Mehmet Özpolat (35), Hakan Güngör (20), Ahmet Barut ile henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle, Ahmet Çil, Muhammet Çil bar çalışanlarına sopa ve bıçakla saldırmaya başladı. Saldırı sırasında Mehmet Özpolat, Hakan Güngör ve Ahmet Barut hafif şekilde yaralandı.

Yaralılardan Ahmet Barut iş yerinde bulundurduğu av tüfeğini aldı. Ahmet Çil, Muhammet Çil ve Elif Çil bar çalışanı Ahmet Barut üzerlerine doğru av tüfeğiyle koştuğunu görünce kendilerine dışarı attı. Ancak, Ahmet Barut av tüfeğiyle kaçan üç müşteriye 7 el ateş açtı. Av tüfeğinden çıkan saçmalar, Ahmet Çil ve Muhammet Çil'in bacaklarına isabet ederken, Elif göğüsünden ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Yaralılardan Elif Çil kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Elif Çil'in cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay yerinden erkek arkadaşı yerde av tüfeğiyle bacağından vurulmuş bir halde yattığı sırada, bir kadın sinir krizi geçirirken, polisler genç kadını sakinleştirmekte zorlandı.

Öte yandan, av tüfeğini kullanan cinayet zanlısı Ahmet Barut hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınacak.

Adana\'da Barda Silahlı Kavga: 1 Kadın Öldü, 5 Kişi Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Adana'da Barda Silahlı Kavga: 1 Kadın Öldü, 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement