Adana'da Gökyüzünde 'Sofra' Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Adana'da Gökyüzünde 'Sofra' Kuruluyor

Adana'da 12 Nisan'da başlayacak olan 'Portakal Çiçeği Karnavalı'nda, yerden 50 metre yüksekliğe vinç yardımıyla kurulan sofrada yemek ziyafeti verilecek.

11.04.2013 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 12 Nisan'da başlayacak olan 'Portakal Çiçeği Karnavalı'nda, yerden 50 metre yüksekliğe vinç yardımıyla kurulan sofrada yemek ziyafeti verilecek.

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nın, düzenleyeceği aktivitelerle önemli bir parçası olan Coca-Cola, festival kapsamında 13 Nisan Cumartesi günü yerden 50 metre yükseklikte kurulan bir sofrayla 'Gökyüzünde Yemek' etkinliği gerçekleştirecek.

Coca-Cola'nın çekilişe katılan talihliler, hem 'Gökyüzünde Yemek' etkinliğine katılma şansı elde edecekler hem de 13 Nisan Cumartesi günü Adana Tren İstasyonu Meydanı'nda gercekleşecek aktivitelerin de bir parçası olma şansı kazanacaklar.

Etkinlik alanında bulunan Coca-Cola

mutfağında, donanımlı aşçılar ve Nursel Ergin'in yardımları ile kendi yemek tariflerini pişirecek olan talihliler, Nursel Ergin ve İclal Aydın'ın da katılacağı 'Gökyüzünde Yemek' etkinliğine, bir arkadaşları ile birlikte katılabilecekler. Etkinlikte pişirilen yemekler, ünlü konuklar ile beraber 50 metre yükseklikte vinç yardımıyla yükseltilmiş masada yenecek. Etkinlik ile eş zamanlı olarak, etkinlik alanında diğer festival katılımcılarına yönelik çeşitli yarışmalar da düzenlenecek. Bu yarışmalarda başarılı olan festival katılımcıları, saat 15.30 ve 17.00'de iki ayrı seans halinde düzenlenecek etkinliğine katılabilecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Gökyüzünde 'Sofra' Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement