Adana'da Teog Sınavı Durum Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Adana'da Teog Sınavı Durum Değerlendirme Toplantısı

Adana\'da Teog Sınavı Durum Değerlendirme Toplantısı

Adana İl Milli Eğitim Müdür Vekili Muharrem Gelen başkanlığında Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’na (TEOG) yönelik değerlendirme toplantısı yapıldı.

22.04.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana İl Milli Eğitim Müdür Vekili Muharrem Gelen başkanlığında Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'na (TEOG) yönelik değerlendirme toplantısı yapıldı.

Cebesoy İlkokulu toplantı salonundaki toplantıya, Milli Eğitim Şube Müdürü Atilla Çınar, 15 ilçe milli eğitim müdürü, sınavlardan sorumlu şube müdürleri, RAM müdürleri katıldı.

Toplantıdaki gündem maddeleri ve TEOG sınavı öncesinde ilçede ve okullarda alınacak önlemler değerlendirildi. Bakanlık tarafından hazırlanan genelge bildirisi 15 ilçe müdürünün katılımıyla sunuldu. Sınavda görev alacak öğretmenlere okul yöneticilerine bilgilendirme toplantılarının yapılması istendi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Muharrem Gelen, yaptığı konuşmasında, "Biz büyük bir aileyiz. Ekip ruhu ile başarıyı yakalayacağız. Müdürlüğümüzün bir vizyonu ve bir duruşu var. Bizler bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda ve kararlılıkla görevimizi sürdüreceğiz. Geçmiş yıllardaki sınav tecrübelerimizi bu yıllara da aktaracağız. Adanadaki eğitim kurumları sınav atmosferinden her zaman başarılı bir şekilde çıkmaktadır. Teyakkuz halinde olup daha çok başarılı olmak adına sınava kilitlenmeliyiz. Biz öğrencilerimiz için buradayız. Kesinlikle sınavlarda öğrenci mağduriyeti istemiyoruz. Sıfır hata ile hareket edecek ve olumsuz bir duruma göz açtırmayacağız" dedi.

Okullarda aileye ve öğrenciye yönelik bilgilendirme çalışmalarına da hız verdiklerini ifade eden Gelen, sınavlarda görevlendirilen personelin çalışmalarını titizlikle yapacağı inancında olduğunu sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Teog Sınavı Durum Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement