Adana - Mardin Şehidi Islam Akyüz'ün Acılı Eşi Aşkım Yuvam Dağıldı - Son Dakika
Güncel

Adana - Mardin Şehidi Islam Akyüz'ün Acılı Eşi Aşkım Yuvam Dağıldı

Adana - Mardin Şehidi Islam Akyüz\'ün Acılı Eşi Aşkım Yuvam Dağıldı

Mardin şehidi İslam Akyüz'ün acılı eşi: Aşkım yuvam dağıldıMARDİN'in Mazıdağı'nda, PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş İslam Akyüz'ün cenazesi Adana'da toprağa verildi.

15.10.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin şehidi İslam Akyüz'ün acılı eşi: Aşkım yuvam dağıldı

MARDİN'in Mazıdağı'nda, PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş İslam Akyüz'ün cenazesi Adana'da toprağa verildi. Şehit Akyüz'ün tabutuna kapanan eşi Nazmiye Akyüz, "Aşkım, yuvam dağıldı" diye gözyaşı dökerken, annesi Ayşe Akyüz, "Oğlum, yavrum çok sürmez, ben de arkandan gelirim" diye ağıt yaktı.

Adana Havaalanı'nda karşılanan 1 çocuk babası şehit İslam Akyüz'ün Türk Bayrağı'na sarılı tabutu, inşaat halindeki baba evine getirildi. Evinin önünde bekleyen binlerce vatandaş tarafından dua ve tekbirlerle karşılanan İslam Akyüz'ün yakınları tabutuna sarılan gözyaşı döktü. Ardından Buruk Mezarlığı'na getirilen şehit için düzenlenen törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü ile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Oğlunun fotoğrafını gösteren baba Mustafa Akyüz, "Oğlum bana bakıyor" diye gözyaşı döktü, ardından da Türk Bayrağı'na sarılı tabutunu öptü.

Eşi Nazmiye ve annesi Ayşe, tabutuna sarılıp uzun süre ayrılmadı. Eşini son yolculuğuna uğurlayan Nazmiye Akyüz, "Aşkım, yuvam dağıldı. Allah onlara da aynı acıyı yaşatsın" diyerek gözyaşı döktü. Anne Ayşe Akyüz ise "Oğlum, yavrum çok sürmez ben de arkandan gelirim" diye ağıt yaktı.

Adana Müftüsü Arif Gökce'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit İslam Akyüz'ün cenazesi Buruk Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Mardin Şehidi Islam Akyüz'ün Acılı Eşi Aşkım Yuvam Dağıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement