Adana 'Mor ve Ötesi' ile Coşacak - Son Dakika
Yerel

Adana 'Mor ve Ötesi' ile Coşacak

Adana \'Mor ve Ötesi\' ile Coşacak

Efes Dark'ın genç müzisyenlere yeteneklerini sergileme ve müzik dünyasında yer edinme fırsatı sunan; 'Rock'n Dark-5' adlı müzik yarışması kapsamında Adana'da yapılacak 'bölge finali'nde 'Mor ve Ötesi' sahne alacak.

14.03.2012 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efes Dark'ın genç müzisyenlere yeteneklerini sergileme ve müzik dünyasında yer edinme fırsatı sunan; 'Rock'n Dark-5' adlı müzik yarışması kapsamında Adana'da yapılacak 'bölge finali'nde 'Mor ve Ötesi' sahne alacak. Grup, sevilen parçalarını bu kez Adanalı hayranları için seslendirecek.

'Rock'n Dark Müzik Yarışması'nın 5. ayağında bu yıl 8 ilde 'bölge finali' gerçekleştirilecek. Bu illerden biri olarak öne çıkan Adana'da ise, söz konusu yarışmayla ilgili başlatılan hazırlıkların tamamlandığı bildirildi. Genç müzisyenlere yeteneklerini keşfetme ve müzik dünyasında yer edinme imkanı sunan ve 'Gece Production' tarafından düzenlenen; 'Rock'n Dark Müzik Yarışması'nın dördüncü bölge finalineyse 17 Mart Cumartesi günü Adana Seyhan Oteli ev sahipliği yapacağı bildirildi.

Bölge finallerinde sahnede canlı performanslarını sergileyecek gruplar arasından jüri ve halk oylaması sonucunda bölge birincileri seçilecek ve birinciler yarı finalde ilk üçe girmek için yarışacak. 2012 yılı Haziran ayında yine İstanbul'da gerçekleştirilecek finalde de 'Rock'n Dark 5'in birincisi belirlenecek. 'Rock'n Dark 5'in dördüncü durağı olan Adana'da yarışacak olan gruplardan: Ahali, Paradox ve Yapboz 'Adana Bölge Finalisti' olmak için sahnede boy gösterecek. Amatör grupların performanslarını sergilemesinin ardından sahneye çıkacak olan Rock müziğinin sevilen sesi 'Mor ve Ötesi', hayranlarıyla hasret giderecek.

Öte yandan, bu yıl da 'Rock'n Dark'ta birbirinden önemli isimler jüri koltuğunda yer alacak. Amatör rock gruplarının performanslarını; müzik yapımcısı Selim Serezli, müzik prodüktörü Haluk Kurosman, Dream TV Genel Yayın Yönetmeni Şafak Ongan, Rock FM Yayın Direktörü Metehan Mert Çakır, Hürriyet Gazetesi müzik yazarı Barış Akpolat, menajer Can Sertoğlu, Gece Yolcuları Grubu Solisti Edis İlhan, müzisyen ve yazar Melis Danişmend değerlendirecek.

'Rock'n Dark Müzik Yarışması 5'te birinci seçilen grubun şarkısı dijital single olarak piyasaya çıkacak ve şarkının video klibi de çekilerek, Dream TV'de yayınlanacak. İkincilik ödülünü alan grup, uluslararası bir müzik festivalini izleme fırsatını yakalarken, üçüncü seçilen grup da kendi şehrinde tam bir yıllık prova stüdyosu kullanımı hakkı elde edecek. Bu arada 'Rock'n Dark' kapsamında 24 Mart'ta Antalya Dedeman Oteli'nde, 6 Nisan'da İzmir Arena'da, 14 Nisan'da Bursa Suare'de, 27 Nisan'da da Konya Rixos Otel'de yapılacak olan 'bölge finali'nin ardından, 'Büyük Final', 2012 Haziran ayında İstanbul'da gerçekleştirilecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana 'Mor ve Ötesi' ile Coşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement