Adı Galatasaray ile anılan Anderson Talisca'nın sözleri gündem oldu! "Gelecek sezon daha büyük hedefler için..." - Son Dakika
Spor

Adı Galatasaray ile anılan Anderson Talisca'nın sözleri gündem oldu! "Gelecek sezon daha büyük hedefler için..."

Son günlerde ismi ciddi bir şekilde Galatasaray ile anılan Anderson Talisca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı yazıya yorum yağdı. Suudi Arabistanlı taraftarlara seslenen oyuncu, "Bu sezon 32 maçta 22 gol 5 asistle oynadım. Bu sayılara ulaşmama yardımcı olan takım arkadaşlarıma, Suudi Arabistanlı taraftarlara teşekkür ederim. Şimdi gelecek sezon daha büyük hedefler için dinlenme zamanı." ifadelerine yer verdi.

28.06.2022 08:30  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her transfer döneminde ismi Türk takımlarıyla anılan Talisca, bu sezon da birçok kez gündeme geldi. Transfer döneminin hızlı takımlarından biri olan Galatasaray'ın ilgilendiği öne sürülen Talisca, Suudi Arabistan'da sezonun sona ermesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"DAHA BÜYÜK HEDEFLER İÇİN DİNLENME ZAMANI"

Brezilyalı yıldız oyuncu yaptığı paylaşımda gelecek sezon Suudi Arabistan'da devam edeceğini belirterek, "Bir sezon daha sona erdi. Bu sezon 32 maçta 22 gol 5 asistle oynadım. Bu sayılara ulaşmama yardımcı olan takım arkadaşlarıma, Suudi Arabistanlı taraftarlara teşekkür ederim. Şimdi gelecek sezon daha büyük hedefler için dinlenme zamanı. Haydi hep birlikte..." ifadelerini kullandı.

Adı Galatasaray ile anılan Anderson Talisca\'nın sözleri gündem oldu! "Gelecek sezon daha büyük hedefler için..."

Son Dakika Spor Adı Galatasaray ile anılan Anderson Talisca'nın sözleri gündem oldu! 'Gelecek sezon daha büyük hedefler için...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement