Adıyaman İl Özel İdaresi'ne 4 Milyon Ek Ödenek - Son Dakika
Yerel

Adıyaman İl Özel İdaresi'ne 4 Milyon Ek Ödenek

Adıyaman İl Özel İdaresi\'ne 4 Milyon Ek Ödenek

2011-2012 yılı kış sezonunun Adıyaman'da çok çetin geçmesi, il genelinde karla mücadele eden araçlarda yedek parça ve akaryakıt ödeneğinin büyük bir bölümünün harcanması nedeniyle, Maliye Bakanlığı'nca Adıyaman İl Özel İdaresi'ne 4 milyon TL ek...

05.06.2012 18:10

2011-2012 yılı kış sezonunun Adıyaman'da çok çetin geçmesi, il genelinde karla mücadele eden araçlarda yedek parça ve akaryakıt ödeneğinin büyük bir bölümünün harcanması nedeniyle, Maliye Bakanlığı'nca Adıyaman İl Özel İdaresi'ne 4 milyon TL ek ödenek aktarıldı.

Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, beraberinde AK Parti İl Başkanı

Halil İbrahim Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ve bazı İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan'ı makamında ziyaret ederek, İl Özel İdaresi'nin kırsal kesime yönelik yaptığı çalışmalarla ilgili Kenan Doğan'dan bilgi aldı.

Adıyaman İl Özel İdaresi'nin Adıyaman'da kırsal kesime yönelik çalışmalarının büyük bir fedakarlık ve özveriyle yapıldığını belirten Milletvekili Mehmet Erdoğan, bu çalışmaları yerine getiren Kenan Doğan ve ekibine teşekkür etti.

Milletvekili Erdoğan, 2011-2012 yılı kış sezonunun ilde çok çetin geçmesi nedeniyle, il genelinde karla mücadele eden araçlarda yedek parça ve akaryakıt ödeneğinin büyük bir bölümünün harcanmasında dolayı, Maliye Bakanlığı nezdinde yapılan girişimler sonucu Adıyaman İl Özel İdaresi'ne 4 milyon TL ek ödenek aktarıldığını ifade etti.

İl Özel İdaresi'ne ait çeşitli araçlarla uzun süreli bir kar mücadelesi yapılmış ve çok büyük sorun oluşmadan kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın il ve ilçe merkezlerine ulaşımlarının bir aksaklık yaşanmadan sağlandığını anlatan Erdoğan, şöyle konuştu: "Bu çalışma yapılırken il genelinde karla mücadele eden araçların akaryakıt ve yedek parça ödeneğinin büyük bir bölümü harcanmış, sezon içerisinde yapılması gereken işlere ilişkin ödenek sıkıntısına sebebiyet vermemek için ilgili bakanlıklar nezdinde ek ödenek talebinde bulunulmuştur. Ödenek talebi Vali Ramazan Sodan ve ilimizin diğer milletvekilleri tarafından yakinen takip edilmiş ve bunun sonucu geçen hafta Ankara'da bu konu ile ilgili yapılan görüşmeler sonrasında 4 milyon TL ek ödenek Adıyaman İl Özel İdaresi'nin hesabına gönderilmiştir. Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Genel Sekreter Kenan Doğan, 4 milyon TL ek ödeneğin aktarılması noktasında emeği geçenlere teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman İl Özel İdaresi'ne 4 Milyon Ek Ödenek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement