Adıyamanspor Kulüp Başkanı Bozdoğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Bozdoğan Açıklaması

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da kulüp başkanı Növfel Bozdoğan, Vali Ramazan Sodan'ı ziyaret ederek destek istedi.

03.01.2012 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da kulüp başkanı Növfel Bozdoğan, Vali Ramazan Sodan'ı ziyaret ederek destek istedi. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın da hazır bulunduğu görüşmede kulübün geleceği tartışıldı.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Adıyamanspor'a gerekli desteği vereceklerini belirterek, "2011 yılının ilk yarısında Adıyamanspor başarı gösteremedi. Ligde son sıralarda yer aldı. Gerçekten Adıyamansporumuzun desteklenmesi gerekiyor. Biz 2. yarıda da belediye başkanımızla birlikte takıma gerekli desteği vereceğiz" dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise iş adamlarını Adıyamanspor'a sahip çıkmaya davet etti.

Kenti 2. ligde temsil eden Adıyamanspor'un bu sezonun ilk yarısında başarılı olamadığını ifade eden Büyükaslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlimizi 2. ligde temsil eden Adıyamansporumuz bu sezonda maalesef istenilen yerde değildir. İnşallah en kısa zamanda hak ettiği yere kavuşur. Uzun yıllar kulüpte başkanlık yapan Növfel Bozdoğan'ın gayretlerini görüyoruz. Eleştiride bulunanlar acaba kendileri o kadar yardımcı olabiliyorlar mı- Adıyaman'da büyük çapta iş yapan ve ihracat yapan iş adamlarımız var. Umut ediyoruz ki bu konuda yardımcı olsunlar. Toplumun ve halkın desteği olmazsa başarı yakalamak zor. Güçlü bir lobi olması lazım. Bu da Adıyaman'da neden olmasın ki- Belediye olarak bugüne kadar yaptığımız desteklerimiz devam edecektir."

Kulüp Başkanı Növfel Bozdağan da Adıyamanspor'un en kısa zamanda düzlüğe çıkacağını belirtti.

Adıyamanspor'un ligin ilk yarısında istediği başarıyı elde edemediğini vurgulayan Bozdoğan, "Yeni yapılan transferlerden beklentimiz vardı ama olmadı. Yine de şunu söylüyorum. Çok değerli bir valimiz ve belediye başkanımız var. Adıyamanspor'un bu kötü gidişinden onlar da rahatsızlar. Bu rahatsızlıkları giderme adına bugün burada geleceğimizi konuştuk. Geleceğimiz adına yapılması gereken transferlerimiz ve yeni hocamız var. En kısa zamanda Adıyamanspor düzlüğe çıkacaktır. Taraftar ve iş adamlarının desteğini alarak hak ettiğimiz yeri alacağız" şeklinde konuştu.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyamanspor Kulüp Başkanı Bozdoğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement