AFYONKARAHİSAR'DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU - Son Dakika
Güncel

AFYONKARAHİSAR'DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Afyonkarahisar'da, gece kar yağışı etkili oldu.

29.03.2023 10:39  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da, gece kar yağışı etkili oldu. Kent merkezi ve ilçelerde görülen kar yağışı bir süre sonra etkisini kaybetti.

Afyonkarahisar'da gece başlayan kar yağışı sonrası kent beyaz örtüyle kaplandı. Kar kalınlığının 6 santimetreye ulaştığı kentte bir süre sonra yağış etkisini yitirdi. Kent yaşayanları sabah uyandıklarında kar sürpriziyle karşılaştı. Kentte hava sıcaklığı sıfır dereceye düşerken, gece saatlerinde ise eksi 2'yi gördü. Kar yağışı nedeniyle İscehisar'ın İmralı köyü dışında herhangi bir yol kapanmadı. İl Özel İdare Yol Şube ekipleri erken saatlerde İmralı köyü yolunu açmak için çalışmalara başladı.

SANDIKLI'DA KAR Kar yağışı Afyonkarahisar'ın ilçelerinde de görüldü. Sandıklı'da dün itibarıyla soğuk hava etkili olmaya başladı. Sıcaklığın eksi 3 dereceye kadar düştüğü ilçede sabaha karşı kar yağışı etkisini gösterdi. İlçe merkezini beyaz örtüyle kaplayan kar, kiraz, erik ve badem ağaçlarında açan çiçeklerin üzerini örttü. Mart ayının başlarında hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi dolayısıyla çiçek açan ağaçlar karla kaplandı. Bölgede gece hava sıcaklığının sıfırın altında düşmesi beklenirken, yetkililer üreticilere zirai don uyarısında bulundu.

AFYONKARAHİSAR\'DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AFYONKARAHİSAR'DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement