Ağrı Belediyesi Makamında Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Güncel

Ağrı Belediyesi Makamında Bayramlaşma Töreni

Ağrı Belediyesi Makamında Bayramlaşma Töreni

Bayramlaşma öncesinde konuşan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, tüm personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

29.10.2012 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı nedeni ile Ağrı Belediyesinde AK Parti Ağrı Milletvekilleri Dr Mehmet Kerim Yıldız, Ekrem Çelebi, Fatma Salman Kotan, Ak Parti il Başkanı Abbas Aydın, Taşlıçay Belediye Başkanı Taşdemir, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye personeli, Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın makamında bir araya gelerek bayramlaştılar.

Bayramlaşma öncesinde konuşan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, tüm

personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yapılan çalışmalara değinen Başkan Arslan, Bu güne kadar 24 Belediye Başkanımız bu makamlarda bulunmuşlardır. Bizlerde onların bizlere bıraktıkları bayrağı daha ileriye götürmeye çalışıyoruz.

Yaklaşık 3.5 yıl içerisinde mahallelerimizdeki yollarımızı bitirdik, 250 km alt yapı yaparak kentin alt yapı sorununu kökten bitirdik. Mahallelerimizin su sorunu kökten çözüldü.

Eski Van Caddesinde o savaş alanını andıran görüntüleri ortadan kaldırdık, bunu yaparken de kurduğumuz modern sebze pazarıyla halkımızın daha rahat ve daha güvenli alışveriş yapmasını sağladık.

Toplu taşıma konusunu yeni alınan araçlar ile çözdük, Toplu konutta özellikle yerel yönetimler açısından çok sancılı olan ve yerel yönetimleri uğraştıran Kentsel Dönüşüm icraatını Sayın Başbakanımızın, Bakanlarımızın, Milletvekillerimiz ve Valimizin, ildeki parti teşkilatlarımızın vede değerli encümenlerim yardımlarıyla kısacası sizlerin de desteğiyle başardık.Bu gün Fırat Mahallesinde 1168 konu yapılmaktadır, önümüzdeki yılda da bu konutlar bitirilerek halkımıza arz edilecektir.

Bununla beraber 30 tane yeni aldığımız araçla halkımızın problemlerine anında cevap vermek için vede yerinde ve zamanında hizmet kalitesini geliştirmeyi amaçladık ve bu hizmetinde halkımıza kazandırdık.

Yine Sayın Başbakanımızın büyük yardımlarıyla parasını 30 yılda Belediyemizin karşılayacağı ve DSİ 'nin ihale ettiği su arıtma tesisini kurduk bitirdik, şimdi test aşamasındayız, Bildiğiniz gibi Ağrı 92-93 yıldır kuyu suyu içmekteydi arıtma tesisi kurarak hizmetinize sunduk. Asfaltlama çalışmalarımıza ilimiz eski Van Caddesinde başladık, Şehrin yollarının genişletilmesi ve ana arterlerinin çalışmasını başlattık, Kağızman caddesi genişletme ve asfalt çalışmaları devam ediyor, Erzurum Caddesini, Erzurum bulvarı laline dönüştürdük, bu caddenin Asfaltını Üniversite girişine kadar bitirdik, Bu çalışmalarımız Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki köprüden, çevre yoluna kadar yapıldı.

Budan sonra inşallah yapacağımız yağmur diranaj borularının bitmesiyle birlikte diğer yollarımıza da mevsim şartlarının el verdiği ölçüde asfaltlayacağız dedi.

Otogarımız ve Hayvan Borsamızın yapımı bitti.Şehrimizin daha modern daha gelişmiş bir görünüme kavuşması için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz"

Ağrı halkının hizmetkarı olarak hizmetlere devam edeceklerini belirten Başkan Arslan "Biz bir ekibiz. Sizlerin ne şartlarda çalıştığını çok iyi biliyorum. Daha fazla çalışarak daha fazla gayret göstererek halkımızın sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Yükümüz ağır ve yolumuz zorlu. Bunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz Allah'ın izniyle" dedi.

AK Parti Ağrı Milletvekilleri Mehmet Kerim Yıldız, Fatma Salman Kotan, Ekrem Çelebi ve Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydında birer selamlama konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Hasan Arslan Partililer ve personel ile bayramlaştıktan sonra ildeki taziye ziyaretleri ile program sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı Belediyesi Makamında Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement