Ağrı'da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verildi - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verildi

Ağrı Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları onuruna iftar yemeği verildi.

15.06.2016 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları onuruna iftar yemeği verildi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konukevinde düzenlenen iftar programına Ağrı Valisi Musa Işın, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, Vali Yardımcısı Mehmet Soğukpınar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile Şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları katıldı. İftar programında konuşan 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, "Kıymetli şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve gazi yakınlarımız sizler bu toprakların bağımsızlığı için bu toprakların ilelebet istiklali için, mutluluğu için, esenliği için sizler bu topraklarda yaşayan insanların refahı için, mutluluğu için kanını dökmüş, şehit olmuş bu topraklara girmiş veya yaralanmış en kıymetli varlıklarımızın yakınlarısınız. Sizler bizim baş tacımızsınız. Sizlerle beraber olmak, sizlerle bu mübarek günde bu ulvi günde sizlerle beraber olmak ve sizlerle bunu paylaşmak bizim için mutluluktur" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verildi - Son Dakika


Advertisement