Ağrı Devlet Hastanesindeki Çalışmalara Hız Verildi - Son Dakika
Güncel

Ağrı Devlet Hastanesindeki Çalışmalara Hız Verildi

Ağrı Devlet Hastanesindeki çalışmalara hız verildiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ağrı'da 10 yıldır süren ve yapımı devam eden hastane inşaatının uzamasına sitem ederek, Bunun hesabını soracağım, fena fırçalayacağım dediği hastanedeki çalışmalara hız verildi.

01.12.2017 17:11

Ağrı Devlet Hastanesindeki çalışmalara hız verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ağrı'da 10 yıldır süren ve yapımı devam eden hastane inşaatının uzamasına sitem ederek, Bunun hesabını soracağım, fena fırçalayacağım dediği hastanedeki çalışmalara hız verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün 18 ilden 51 AK Parti milletvekili ile parti genel merkezinde buluştu. Erdoğan Ağrı'da yapımı 10 yıldır süren devlet hastanesi ile ilgili olarak, bu işin bu kadar süre uzamasından yakınarak, Ağrı'ya gittiğimde bunun hesabını soracağım. Fena fırçalayacağım dedi. Erdoğan'ın bu açıklamasından sonra bugün sabah saatlerinde Vali ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban hastane inşaat alanında incelemelerde bulundu. Ağrı kent merkezi girişindeki İbrahim Çeçen Üniversitesi Kampusu yanında yapımına devam edilen ve inşaatının yüzde 94'ü tamamlanan 400 yataklı Devlet Hastanesinin kısa sürede açılacağı belirtildi. 3 Aralık Pazar günü Ak Parti İl Kongresine katılmak üzere Ağrı'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastane inşaatinde incelemelerde bulunması bekleniyor. Yetkililer, hastanenin yapımının gecikmesi hakkında konuşmak istemediklerini belirtti.

Ağrı Devlet Hastanesindeki Çalışmalara Hız Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı Devlet Hastanesindeki Çalışmalara Hız Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement