Ağrı Tenis Kulübü Başarılarıyla Tenis Camiasından Tam Not Aldı - Son Dakika
Güncel

Ağrı Tenis Kulübü Başarılarıyla Tenis Camiasından Tam Not Aldı

Ağrı Tenis Kulübü Başarılarıyla Tenis Camiasından Tam Not Aldı

Ağrı Tenis Kulübü antrenörü ve Tenis İl Temsilcisi Fırat Balkis'e TTF Başkanı Ayda Uluç tarafından başarı belgesi ve plaket takdim edildi.

14.02.2012 16:47  Güncelleme: 16:48

Türkiye Tenis Federasyonu'na bağlı olarak illerde yapılan faaliyetlerini denetleyen ve gözlemleye tenis il temsilcileri Ankara'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, TTF Yönetim Kurulu Üyesi ve PTT Genel Müdürü Osman Tural, TTF Genel Sekreteri Recep Şahin ve TTF Teknik Direktörü Lluis Bruguera'nın birer konuşma yaptığı toplantıya 40'ın üzerinde temsilci katıldı.

İllerimizde tenisin gelişmesi için çalışmalar yapan temsilcilerimizin katıldığı tenis il temsilciler toplantısının ilk gün toplantısı Ankara'da gerçekleşti. İki gün boyunca sürecek olan etkinlikte temsilcilerimizin federasyonla iletişimlerini kolaylaştırmak ve tenisimizi daha da ileriye götürmek için yapılması gerekenler konuşulacak.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TTF Başkanı Ayda Uluç "Öncelikle bu hava şartlarında geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Devletimizin politikası olan sporun geliştirilmesine tenis ile katkıda buluyoruz. Ülkemizin dört bir yanında yaptığımız çalışmalarda sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizlerin etkin çalışması ve işbirliğiyle Türkiye'de tenisi daha da ileri götüreceğiz" dedi.

Ayda Uluç'un ardından il temsilcilerine bir konuşma yapan Osman Tural, "Anadolu bizler için çok önemli bir kaynak. Ben de Anadolu'da görev yapmış bir yönetici olarak sizlerin neler yaşadığını çok iyi biliyorum. Ne kadar büyük bir potansiyele sahip bir ülke olduğumuzun farkındayım ve sizleri devletle ilgili her konuda sonuna kadar yardım etmeye hazırız. Yeter ki sizler taşın altına elinizi koyun" sözlerini sarf etti.

Türkiye Tenis Federasyonu'nda yaklaşık 1.5 ay önce göreve başlayan Recep Şahin de "Sizlerin her türlü ihtiyacına yardım etmek için hazırım" dedi. TTF Teknik Direktörü Lluis Bruguera'da toplantıya gelen tüm temsilcilere teşekkür ederken, altyapıda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantının sonunda ise TTF Başkanı Ayda Uluç, Türk tenisine katkılarından dolayı İzmir İl Temsilcisi Hamdi Büyükaltıntaş, Ağrı İl Temsilcisi Fırat Balkis ve Erzurum Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Hasan Polat'a birer plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı Tenis Kulübü Başarılarıyla Tenis Camiasından Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement