Ağustos İçin Renkli Öneriler - Son Dakika
Magazin

Ağustos İçin Renkli Öneriler

Ağustos İçin Renkli Öneriler

Yaz Mevsiminin Son Ayı Ağustos; Konserler, Renkli Festivaller, Yeni Çıkan Kitaplar ve Albümlerle...

07.08.2013 06:03

THE XX HAYRANLARI PARKORMAN'A

Vodafone Istanbul Calling müzik festivali, indie rock grubu The XX ile bugün Parkorman'da başlıyor. 16 Ağustos akşamı ise Placebo, hayranlarıyla buluşuyor. Altı albümündeki bazı parçalarıyla İngiltere'de Top 20 listesine giren ünlü İngiliz grup, dünya çapında 1.4 milyon albüm satışına sahip. Detaylı bilgi için istanbulcalling.com veya pozitiflive.com adresine tıklayabilirsiniz.

ALICIA KEYS'İN TÜM PERFORMANSLARI

VH1 Storytellers; CD+DVD ve BluRay versiyonlarıyla, Alicia Keys'in hit parçalarını bir araya getiriyor. Geçtiğimiz ay ülkemizde de konser veren Keys, müzikal kariyerinin özeti niteliğindeki bu albümle hayranlarını sevindirecek. Albümde; Keys'in daha önce yayınlanmamış performansları da yer alıyor.

R & B SEVENLER KAÇIRMASIN

İstanbul'un ilk urban festivali 'Velvet Villains Vestival' kapsamında; R & B, house, dubstep ve disco gibi farklı müzik türlerinin ünlü isimleri bir araya geliyor. Festivalde; 50 Cent, Ne-Yo, Inna, Akon, LMFAO ve Far East Movement'ın canlı performanslarını izleyebilirsiniz. 30 ve 31 Ağustos'taki etkinliğin biletleri Biletix'te.

KAHKAHA SON HIZ DEVAM EDİYOR!

Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock ve Salma Hayek'in rol aldığı 'Büyükler 2', 23 Ağustos'ta izleyiciyle buluşuyor. Film; 'Lenny'nin arkadaşları ve onların çocuklarıyla bir araya gelmek için memleketine geri dönüşünü konu alıyor.

DUMAN İLE ÇEŞME HAVASI

Sevilen grup Duman, 10 Ağustos'ta Çeşme Aya Yorgi Koyu'ndaki Babylon Aya Yorgi'de konser verecek. Çarpıcı sahne performanslarıyla tanınan grup konserde; 'Belki Alışman Lazım', 'Bu Akşam', 'Seni Kendime Sakladım', 'Her Şeyi Yak' gibi unutulmaz hit'lerini seslendirecek. Konserin biletlerini; Biletix'te 50 liraya, kapıda ise 60 liraya satın alabilirsiniz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ağustos İçin Renkli Öneriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement