Ahmet Davutoğlu'nun partisinden diğer partilere emojili mesaj
13.12.2019 13:46
Ahmet Davutoğlu'nun kuruluşunu resmen ilan ettiği Gelecek Partisi'nin sosyal medya hesabından atılan emojili tweet dikkati çekti. Diğer partilerin etiketlendiği tweet, Davutoğlu'nun bugün yaptığı konuşmadan kısa bir süre sonra paylaşıldı.
Gelecek Partisi'nin kuruluş başvurusunu dün İçişleri Bakanlığına yapan Ahmet Davutoğlu, bugün Ankara'da Bilkent Otel'de tanıtım toplantısı düzenledi.
"MİLLETİMİZİN VE TARİHİMİZİN ÖNÜNDEYİZ"
Gelecek Partisi Genel Başkanı olarak ilk konuşmasını yapan Davutoğlu "Arkadaşlarımızla birlikte tarihin ve milletimizin önündeyiz. Bütün baskılara ve oluşturulmaya çalışılan korku atmosferine rağmen ülkemize müreffeh bir gelecek çizmek için bir araya geldik" dedi.
DİĞER PARTİLERE EMOJİLİ MESAJ
Davutoğlu'nun konuşmasının ardından partinin sosyal medya hesabından paylaşılan tweet dikkati çekti. AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, HDP, ve SP'nin sosyal medyaları etiketlenerek, güneş gözlüklü gülen surat emojisi konuldu.
İşte o paylaşım;
Son Dakika
Oyuncu Cemal Hünal, sağlık sorunları nedeni ile Survivor 2021'e veda etti
Selçuk Bayraktar, Akıncı PT-3 ile yuvadan uçmadan önce son selfiesini çekti
Meteoroloji'den 28 Ocak'ta İstanbul için kar uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Sözde" ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu'nun adı bulvardan silindi
Trump'ın Biden'a bıraktığı mektubun içeriği basına sızdı: Joe biliyorsun ben kazandım
İbo Show'un 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 15 yıldır İbrahim Tatlıses ile küs olan Ebru Yaşar programa geliyor
Yunanistan Parlamentosu Üyesi Velopoulos: Tek kurşun dahi atamadan Ege'nin yarısını Türklere kaybedeceğiz
Eskort sitesine büyük darbe: 2 ayda bir milyona yakın para kazanmışlar