Ahmet Özal, Osmanlı Ocakları'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Ahmet Özal, Osmanlı Ocakları'nı Ziyaret Etti

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, Osmanlı Ocakları'nın Edirne Kapı'daki genel merkezini ziyaret etti.

29.09.2015 22:34  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, 1 Kasım genel seçimlerine ilişkin, "7 Haziran'dan sonra gördüğümüz tablo çok net. Aylardan beri hükümet kurulmadı Türkiye'de. Bu doğru bir şey değil. Türkiye'de mutlaka istikrara ihtiyaç var" dedi.

Osmanlı Ocakları'nın Edirnekapı'daki genel merkezini ziyaret eden Özal, sivil toplum kuruluşlarının demokrasilerin en önemli koşullarından biri olduğunu söyledi.

Osmanlı Ocakları'nın faaliyetlerinin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Özal, "Halkımız, toplumumuz için hayırlı olmasını diliyorum. Sivil toplum kuruluşları demokrasilerin en temel özellikleridir. Belki siyasi partilerden bile önemlidir. Sivil toplum kuruluşları doğru faaliyet gösterdiği müddetçe Türkiye'de ve her yerde desteklenmelidir. Ben de bu vesileyle ziyarete geldim" ifadesini kullandı.

Ahmet Özal, 7 Haziran seçimleri sonucunda hükümetin kurulamamış olmasının Türkiye için kayıp olduğunu vurgulayarak, "7 Haziran'dan sonra gördüğümüz tablo çok net. Aylardan beri hükümet kurulmadı Türkiye'de. Bu doğru bir şey değil. Türkiye'de mutlaka istikrara ihtiyaç var. Bu istikrar için hükümetlerin oluşabileceği bir formüle ihtiyaç var. Tek başına olmuyorsa bile mutlaka koalisyonların oluşabileceği formüllerin çıkması lazım. Bu seçimlerin sonucuna göre 2015, kayıp yılıdır, 2016 da kayıp yılıdır. İyi bir hükümetin çıkması için insanların biraz daha akıllı davranması gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Osmanlı Ocakları İstanbul İl Başkanı Hasan Türksel de Özal'a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ahmet Özal, Osmanlı Ocakları'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement