AK Parti Akşam Toplantılarına Başladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Akşam Toplantılarına Başladı

AK Parti Akşam Toplantılarına Başladı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, mahalle toplantılarına başladı.

24.06.2013 11:22

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, mahalle toplantılarına başladı.

AK Parti'nin Aydın Mahallesi Sorumlusu Mehmet Tuncer'in ev sahipliğinde yapılan toplantıya AK Parti İlçe Teşkilatı yönetimi tam kadro katılırken, Aydın Mahallesi Muhtarı Hasan Ali Sönmez de toplantıda hazır bulundu. Yaklaşık 50 mahalleli ile bir araya gelen parti yönetimi, CHP'li Belediye Başkanı Cemburak Özgenç'in icraatlarını eleştirdi. Parti yönetimi adına konuşan İlçe Başkanı Bahattin Akşit, mahalle sakinlerinden AK Parti'ye belediye yönetiminde bir dönem şans verilmesini istedi. CHP zihniyetinin 19 yıldır ilçeyi yönettiğini ve gelinen noktanın ortada olduğunu dile getiren Akşit, "Gazipaşa sürekli olarak nüfus kaybediyor. Denizi olan, havalimanı, yat limanı olan bir ilçenin nüfus kaybetmesi çok acı bir durum. Hangi mahalleye gidersek bir yığın dertle sorunla karşılaşıyoruz. İlçe belediyesini 19 yıldır CHP idare ediyor. Bunun son 10 yılı da Özgenç'le geçti. Durumu görüyorsunuz. İlçede doğru düzgün bir tane yol yok. AK Parti olarak bize bir dönem şans verilmesini istiyoruz. Bir dönemin ardından artık sizden oy istemeyeceğiz. Çünkü hizmetlerimizi gördüğünüz için kendiliğinizden bizlere oy vereceksiniz" dedi.

AK Partili belediyelerin başarılarının ortada olduğunu söyleyen Akşit, buna en yakın örneği Mahmutlar'dan verdi. Alanya'nın Mahmutlar beldesinin, 10 yıl önce göreve gelen AK Partili Alaattin Çakır tarafından önemli bir kente dönüştürüldüğünü dile getiren Akşit, "Son 5 yıldır ilçenin başında CHP'li bir belediye başkanı var. Şu an hapiste. 5 yıl öncesine kadar ne hizmet aldıysa Mahmutlar, halen daha o hizmetle duruyor. Dikkat edin, nerede temiz, güzel, düzenli bir kent gördüyseniz bakın o belediye AK Partili'dir. CHP'nin hizmetle bir işi olmaz" diye konuştu.

Aydın Mahallesi'ne seçime kadar birçok kez geleceklerini belirten Akşit, bundan sonraki ziyaretin Ramazan ayından sonra olacağını söyledi. Ramazan ayından sonra geldiklerinde ev ev dolaşarak AK Parti'nin hizmetlerini anlatacaklarını ifade eden Akşit, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bizler sizlere hizmet etmek konusunda istediğiniz teminatı vermeye hazırız. Bizim çok şükür Recep Tayyip Erdoğan gibi eşsiz bir genel başkanımız var. Yürüyen merdivene ters binen bir lidere sahip değiliz. Bizler söz verdiysek yerine getiririz" şeklinde konuştu. Akşit sözlerini şöyle noktaladı:

"Hizmet noktasında yapılacak tüm işleri mahalle halkına soracağız ve birlikte hareket edeceğiz. 12 Haziran seçimlerinde AK Parti Aydın Mahallesi'nde CHP'nin bir fark gerisinde kaldı. İnşallah bu yılki seçimlerde CHP'ye en az 100 fark atacağız. Bunlar yıllardır duruyorlardı. Şimdi durarak eylem yapıyorlar. Bizler de 'Durmak yok yola devam' diyoruz. Aramızdaki fark bu. Hepinize toplantımıza ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederiz." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Akşam Toplantılarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement