AK Parti Bolu Teşkilatından Erdoğan'a Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bolu Teşkilatından Erdoğan'a Yardım Kampanyası

AK Parti Bolu Teşkilatından Erdoğan\'a Yardım Kampanyası

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarına destek olmak için bağış kampanyası düzenledi.

21.07.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek olmak için bağış kampanyası düzenledi.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Belediyesi Başkan vekili Hüseyin İka, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer'in de aralarında bulunduğu kalabalık bir partili grubu, Ak Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim giderlerine destekte bulunmak üzere Ziraat Bankası Bolu Şubesi önünde basın açıklaması düzenledi.

Devletin ve siyasi partilerin adayların harcamalarına bütçe ayıramadıklarını belirten İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, "Bugün burada vatandaşlarımızla birlikte toplanmış bulunmaktayız. Amacımız; 10 Ağustos'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a kampanya süresince ona gönlümüzden kopan desteği göstermektir" dedi.

Remzi Kızıl isimli bir vatandaş ise, "Başbakanımıza destek için buradayım. Türkiye'nin nereden nereye geldiğini gözlemliyorum. Bu topraklarda hür, demokratik ve eşit şekilde yaşıyorsak onun sayesindedir. O nedenle sonuna kadar Başbakanımızın arkasındayız" diye konuştu.

Parti teşkilatı daha sonra bankaya girerek yardım bağışında bulundu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bolu Teşkilatından Erdoğan'a Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement