AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Öğe - Son Dakika
Güncel

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Öğe

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ilçe belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Kartaltape Piknik Alanına yaptırılan ve Trakya bölgesinin en büyüğü olduğu belirtilen 23 Nisan Parkı ile ilgili, "Çerkezköy'ün bütün parklarında bütün bu ihaleleri tek tek inceleyeceğiz.

05.09.2018 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ilçe belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Kartaltape Piknik Alanına yaptırılan ve Trakya bölgesinin en büyüğü olduğu belirtilen 23 Nisan Parkı ile ilgili, "Çerkezköy'ün bütün parklarında bütün bu ihaleleri tek tek inceleyeceğiz. Evet park yapılması gerekiyorsa yapılacak, fakat buradaki harcamanın nasıl yapıldığını siz söylemiyorsanız biz anlatacağız." dedi.

Öğe, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve AK Partili Belediye Meclis üyeleriyle park alanında düzenlediği basın toplantısında, park alanındaki "ağaç ev" olarak adlandırılan oyun grubunun fiyatının 510 bin 106 lira olduğunu, başka bir oyun grubunun ise 519 bin 211 liraya alındığını dile getirerek, parkın toplam maliyetinin ise 3 milyon 956 bin lirayı bulduğunu söyledi.

Ağaç ev teması için ödenen 510 bin liraya ilçenin en nezih yerinde çok lüks bir daire alınabileceğini ifade eden Öğe, şunları söyledi:

"Çerkezköy'ün bütün parklarında bütün bu ihaleleri tek tek inceleyeceğiz. Evet park yapılması gerekiyorsa yapılacak, fakat buradaki harcamanın nasıl yapıldığını siz söylemiyorsanız biz anlatacağız. Belediye hangi partiden olursa olsun Çerkezköylülerin menfaati üzerine çalışması gerekiyor. 'Çerkezköy'ü birlikte yönetiyoruz' iddiasında da samimi olun birlikte yönetiyorsanız bunu halkla, meclisle birlikte karar alarak yapın."

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Öğe
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Öğe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement