Ak Parti'den Yeni Bir Uygulama - Son Dakika
Güncel

Ak Parti'den Yeni Bir Uygulama

Ak Parti\'den Yeni Bir Uygulama

" Mahalle buluşmaları başladı."

25.06.2012 15:34

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, "Halk Günü" uygulamasının ardından "Mahalle Buluşmaları" adıyla başlattığı programın ilkini Hicret Mahallesi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. ''Mahalle Buluşmaları'' kapsamında yapılan sağlık taramasına katılım oldukça yoğun oldu…Tek tek hastalarla ilgilenen doktorlar ise gerekli işlemleri yaparak yanlarında getirdikleri ilaçları ücretsiz bir şekilde mahalleli vatandaşlara dağıttılar.

Hicret Mahallesinde düzenlenen programa AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Şuay Alpay ve Sermin Balık, Merkez İlçe Başkanı Kadir Nozoğlu, Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, İl Başkan Yardımcıları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mahir Sönmez, "Mahalle Buluşmaları" uygulamasını Hicret Mahallesi'nden başlattıklarını belirterek, "İl Teşkilatı olarak halkımızla sürekli birlikte olarak onların sorunlarını ve beklentilerini dinlemeye gayret ediyoruz. Bugün ilkini Hicret Mahallesi'nde gerçekleştirdiğimiz Mahalle Buluşmaları kapsamında hem halkımızın beklentilerini alacak hem de sağlık taraması yapacağız. Çeşitli nedenlerden dolayı hastanelere gidemeyen vatandaşlarımıza ve yaşlılarımıza çok değerli doktorlarımız tarafından genel sağlık taraması yapılacaktır. Milletvekillerimizle birlikte bizler de halkımızı dinleyeceğiz, dilek ve temennilerini alacağız. Belirli periyotlar halinde mahallerimizde bu tür programlarımız devam edecektir" şeklinde konuştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, teşkilatla birlikte halkın içinde olmalarının kendilerinin mutlu ettiğini, halkla birlikte olmaktan büyük bir heyecan duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:"Olmamız gereken şekilde halkımızın içerisindeyiz. Meclisin tatile girmesiyle birlikte il başkanımız ve teşkilatımızla birlikte ekip ruhu içerisinde tüm mahalle ve köylerimizi gezeceğiz. Bugün de Hicret Mahallesi'ndeyiz hem halkımızı dinleyecek hem de değerli hocalarımız sağlık taraması gerçekleştireceklerdir".

Hicret Mahallesindeki Mahalle Buluşmaları etkinliğine katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin BALIK da yaz aylarında Elazığ'daki çalışmaların yoğunlaşacağını vurgulayarak," İl Başkanımıza ve teşkilatımıza böylesi güzel bir programı organize ettikleri için teşekkür ediyoruz. Bu tür faaliyetlerde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz."dedi.

Sağlık taramasının koordinatörlüğünü yürüten AK Parti İl Başkan Vekili ve Kulak Burun Boğaz Hekimi Op. Dr. Mücahit Yıldız ise, ilk programa Hicret Mahallesinden başladıklarını ve diğer mahallerde de devam edeceklerini ifade ederek; Bugün Hicret Mahallemizde genel sağlık taraması kapsamında değerli hekim arkadaşlarımızla birlikte insanlarımızın rahatsızlıklarını dinleyecek, onların derdine derman olmaya gayret edeceğiz. Aynı zamanda hastalarımıza ilaçlarını ücretsiz olarak vereceğiz. İleri tetkik gerektiren hastalarımızı ise sağlık kuruluşlarına yönlendireceğiz. Bizler, AK Parti teşkilatı olarak insanlarımızın her türlü sorununa çözüm bulmak amacındayız." Açıklamasında bulundu.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor Funda Oğuz ise halkın sağlık sorunlarına bir nebze de olsa yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve bu tür programlara devam edeceklerini dile getirdi.

Çok yoğun bir katılımın yaşandığı sağlık taramasında mahalleli vatandaşları, Kulak Burun Boğaz Doktoru Mücahit Yıldız, Çocuk Hastalıkları Doktoru Funda Oğuz, Üroloji Doktoru Eyüp Oğuz, Göz Hastalıkları Doktoru Sait Günerigök muayene etti.

Doktorlar, hastalara ücretsiz olarak da ilaç dağıtımı yaptılar.

Sağlık taramasından geçen vatandaşlar ise hastaneye gidecek durumlarının olmadığını ifade ederek, programı düzenleyen Ak Parti İl Teşkilatı yöneticilerine teşekkür ettiler.

Program kapsamında AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez ile AK Parti Elazığ Milletvekilleri Şuay Alpay ve Sermin Balık çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti'den Yeni Bir Uygulama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement