AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: "Edirne'nin Alt Yapısı Yetersiz" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: "Edirne'nin Alt Yapısı Yetersiz"

AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: "Edirne\'nin Alt Yapısı Yetersiz"

AK Parti Edirne İl Teşkilatı yerel seçimlere 2 ay gibi bir süre kala basın toplantısı düzenledi.

29.01.2014 16:05

AK Parti Edirne İl Teşkilatı yerel seçimlere 2 ay gibi bir süre kala basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve, Edirne'deki alt yapının yetersiz olduğunu söyledi.

Edirne'de alt yapıda yaşanan olumsuzlukları eleştiren Kahve, "Edirne'de bu kış ılıman bir iklim geçiriyorduk, kuraklıktan şikayet ediyorduk, hamdolsun beklenen yağışlar geldi, gayette güzel yağmurlar yağıyor. Fırtına yok, sel yok amma velakin Edirne'nin her tarafından yer altı suları fışkırdı. Edirne'nin yerel yönetim olarak sıcaklığın sıfırın altına düşmesine, birkaç saatlik yağmura, birkaç santimlik kara ne kadar hazırlıksız olduğunu bir defada görmüş olduk. Edirne buz pistine döndü onlarca maddi hasarlı trafik kazası, onlarca vatandaşımızın birkaç damla yağmur neticesinde oluşan buzlardan ve hiçbir tedbir alınmamasında dolayı düşerek fiziki olarak zarar görmelerine sebep oldu. Geçmiş olsun diyorum Edirnelilere" dedi.

Edirne'ye hak ettiği hizmeti vereceklerini aktaran Kahve, "İnşallah bir daha bu tür istenmeyen sonuçlar yaşanmayacak hale Edirne'yi dönüştürmek üzere biz yollardayız. Birilerini gündemi Ankara'da dava olup olmadığı, Birilerinin gündemi kim olup olmayacağı olabilir, ama bizim çok farklı bir gündemimiz var. Yoğun bir şekilde hem arazide çalışıyoruz, hem de yerel yönetimlerde Edirne'nin gelecek vizyonu ile ilgili projeler üzerinde çalışıyoruz. AK Parti Belediyeciliğinde Edirne'ye namuslu, dürüst bir yönetim vaad ediyoruz her şeyden önce" ifadelerini kaydetti.

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen ise ortak akıl ve takım oyununu oynayarak Edirne'yi layık olduğu yerlere getireceklerini kaydetti. Günşen, 1 Şubat tarihinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla " Edirne'de ortak akıl değişim diyor" konulu toplantıda Edirne ile ilgili projeleri kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi. Edirne için düşündüklerini açıklayacaklarını ifade eden Günşen, Edirnelilerin kaybedecek zamanı olmadığını aktardı.

Günşen, Edirne'de kapı kapı dolaşarak her kapıyı dolaşacaklarını ifade ederek, Edirnelilerin artık kendisini tanıdıklarını ifade etti. Her akşam eşi ile birlikte ev ziyaretlerinde bulunduğunu aktaran Günşen, tüm Edirne'deki evleri ziyaret edeceklerini aktardı. Hayal kurulan şehri birlikte inşa edecekleri ifade eden Günşen, Edirne'nin tüm sıkıntılarını çözeceklerini ifade etti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: 'Edirne'nin Alt Yapısı Yetersiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement