AK Parti Eskişehir Adayları Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Eskişehir Adayları Tanıtım Toplantısı

AK Parti Eskişehir Adayları Tanıtım Toplantısı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "30 Mart'ta millet iradesinin bütün iradelerin, bütün oyunların, bütün tertiplerin üzerinde olduğunu göstereceğiz" dedi.

26.01.2014 19:54  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "30 Mart'ta millet iradesinin bütün iradelerin, bütün oyunların, bütün tertiplerin üzerinde olduğunu göstereceğiz. Bu şuurla çalışacağız" dedi.

Avcı, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen "AK Parti Eskişehir belediye başkan adayları tanıtım toplantısı"nda yaptığı konuşmada, şimdi iş yapmanın ve az laf, çok iş zamanı olduğunu kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bütün Eskişehirliler'e ve AK Parti'nin mensuplarına selamlarını ilettiğini ifade eden Avcı, şöyle konuştu:

"1994 İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanyasında 26 Mart gecesi asılan bir afiş vardı. O kampanyaya damgasını vuran bir afişti, 'tamam inşallah' diyordu. Şimdi buraya gelirken Sayın Başbakan, tekrar sordu; 'Eskişehir, tamam mı?' dedi. Ben de kendisine size güvenerek 'tamam inşallah' dedim. Bunun için gerçekten bütün Eskişehir'de, mahalle mahalle, sokak sokak, belde belde, sandık sandık son gün sonuçlar alınıncaya kadar ve özellikle sandıklar açıldıktan sonra sandıkların emniyetini, milletin namusun muhafaza altına almak için girişilebilecek tertiplere karşı gerekli önlemleri almak için gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Bütün teşkilatımız, 30 Mart gecesi nihai sonuçları alıncaya kadar, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. 30 Mart'ta sadece bir belediye başkanlığı seçimi yapmayacağız. Biz, 30 Mart'ta sadece belediye başkanlarımızı, Meclis üyelerimizi seçmeyeceğiz. 30 Mart'ta millet iradesinin bütün iradelerin, bütün oyunların, bütün tertiplerin üzerinde olduğunu göstereceğiz. Bu şuurla çalışacağız."

"30 Mart'ta zaferi hep birlikte göğüsleyeceğiz"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ise 30 Mart'ta Eskişehir'in 15 belediyesinin anahtarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya teslim edeceklerini vurguladı.

AK Parti Genel Merkezi'nin adayları belirlerken adeta ince eleyip sık dokuduğuna değinen Koca, "Yoğun bir çalışma dönemi geçirdiler. Bunun sonucunda birbirinden değerli 15 belediye başkan adayımızı bizlere gönderdi. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu yılda birlik ve beraberlik içinde çalışıp, 30 Mart'ta zaferi hep birlikte göğüsleyeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can da halka hizmeti Hakk'a hizmet bildiklerini ve bunu bir şeref payesi saydıklarını bildirdi.

Hiçbir zaman oy kaygısıyla milleti aldatmadıklarını dile getiren Can, "Bizler gelecek nesilleri düşündük. Ne verdiğimiz sözden döndük ne de tutamayacağımız sözleri verdik. Milletimize hizmetkar olmayı ilke edindik" dedi.

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ise 63 gün sonra Eskişehir'in güne yeni bir heyecanla başlayacağını, kentin AK Parti hizmetiyle tanışacağını, çaresizliği değil çözümü konuşacağını anlattı.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan da bugüne kadar inanmadığı hiçbir yola çıkmadığını ve girdiği hiçbir seçimi kaybetmediğini vurguladı.

Konuşmaların ardından Avcı ve beraberindekiler, AK Parti'nin Alpu ilçesi belediye başkan adayı Rafet Demirtaş, Beylikova ilçesi belediye başkan adayı Özkan Alp, Çifteler ilçesi belediye başkan adayı Metin Özen, Günyüzü ilçesi belediye başkan adayı Mehmet Remzi Arayıt, Han ilçesi belediye başkan adayı Mustafa Pekak, İnönü ilçesi belediye başkan adayı Kadir Bozkurt, Mahmudiye ilçesi belediye başkan adayı Ayşe Güney, Mihalgazi ilçesi belediye başkan adayı Zeynep Akgün, Mihalıççık ilçesi belediye başkanı aday İsmail Uysal, Odunpazarı merkez ilçe belediye başkan adayı Nevzat Önder, Sarıcakaya ilçesi belediye başkan adayı Faruk Güler, Seyitgazi ilçesi belediye başkan adayı Hasan Kalın, Sivrihisar ilçesi belediye başkan adayı Hamid Yüzügüllü ve Tepebaşı merkez ilçe belediye başkanı aday Orhan Soydaş ile fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Eskişehir Adayları Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement