AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca Gündüzler Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca Gündüzler Belediyesini Ziyaret Etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca Gündüzler Belediyesini Ziyaret Etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Süleyman Reyhan, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, Tepebaşı İlçe Başkanı Av.

12.01.2012 15:06

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Süleyman Reyhan, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, Tepebaşı İlçe Başkanı Av. Vahap Ata, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Gündüzler Beldesini ziyaret etti.

Gündüzler Belediye Başkanı Mümin Gençoğlu'nu makamında ziyaret eden Salih Koca ve AK Parti heyeti daha sonra Gündüzler Belde'si esnaf ve kahvelerini ziyaret etti.

Milletvekillerini karşısında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten vatandaşlar, "Sizleri bir gün pazarda, diğer gün köyde veya mahallede görüyoruz. Hep aramızda olmanız bizi çok mutlu ediyor. Seçim olmadığı halde bu kış günü akşam vaktide evinizde oturmayıp beldemizde bizimle beraber olmanızdan dolayıda çok mutlu olduk" dediler.

Eskişehir Milletvekili Salih Koca ise, "AK Parti karı, çamuru, yol yokluğunu bahane ederek halkından uzak kalmaz. Yapılan hizmetlerimiz sonucunda zaten bunlar bahane olmaktan çıkmıştır. Bu hizmetler halkının derdiyle dertlenmeyenlerin yapabileceği hizmetler değildir. Bizim başarımızın altında, halkımızın imzası vardır. Yapılan hiçbir icraat halkımıza rağmen yapılmamıştır" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca Gündüzler Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement