AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan Açıklaması

"HDP, Kürtleri düşünüp onların haklarını savunmuyor, eğer öyle olsaydı tezkereye destek verirdi"

06.10.2014 12:39

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, "HDP, Kürtlerin haklarını savunmuyor, eğer savunsaydı tezkereye destek verirdi" dedi.

Erdoğan, partisinin Araban teşkilatınca düzenlenen Belediye Parkı'ndaki bayramlaşma programına katıldı.

Vatandaşlarla bayramlaşan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Araban ve Yavuzeli ilçelerine hizmet üretmek için çalıştıklarını söyledi.

Geçen yıl 25 Kasım'da temeli atılan Ardıl Barajı'nın gelecek hafta sulama ihalesinin yapılacağını hatırlatan Erdoğan, "Barajla 2 bin 573 hektar alan suya kavuşacak. Kalan kısım da Harmancık Barajı'ndan alınacak. Çatboğazı Barajıyla da Araban ve Yavuzeli ilçelerinin yanı sıra bölgenin içme suyu ihtiyacının karşılanacak" dedi.

Mecliste AK Parti ve MHP'nin desteğiyle çıkarılan tezkereye de değinen Erdoğan, "HDP hani Kürtleri savunuyordu, neden Suriye ve Irak tezkeresine karşı çıktı. IŞİD, Kobani de (ayn el Arap) Kürtleri katlediyor. HDP, Kürtleri düşünüp onların haklarını savunmuyor, eğer öyle olsaydı tezkereye destek verirdi" diye konuştu.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de bölgedeki savaşlara dikkati çekerek, Suriye ve Irak'ta akan Müslüman kanının durdurulması gerektiğini belirtti.

Bayramlaşma programına Araban Belediye Başkanı Özdemir'in yanı sıra Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ile vatandaşlar katıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement